BioShock: Infinite krijgt Season Pass

BioShock: Infinite speelt zich af in 1912, maar toch gaat de game ook mee met een moderne hype. 2K Games heeft namelijk bekendgemaakt dat het mogelijk wordt om een Season Pass voor de game te kopen. De prijs van de Season Pass is 19,99 dollar (PlayStation Network / pc) of 1600 Microsoft Points. Hiermee krijg je de drie geplande add-on packs zodra ze beschikbaar zijn, waarmee je in totaal 30 procent korting hebt ten opzichte van het los aanschaffen van elke add-on.

Als bonus krijg je bij de Season Pass ook het Early Bird Special Pack. Dit speciale pakket bevat vier exclusieve items: een schade-upgrade voor je machinegeweer, een schade-upgrade voor je pistool, een gouden skin voor beide wapens en vijf Infusion-flessen die Bookers’ krachten kunnen verbeteren.

Ga jij zo snel mogelijk de BioShock: Infinite Season Pass pre-orderen? Of vind je zulke passen maar onzin?

 1.   
  RockerRoy's avatar

  Waar is de tijd gebleven dat je gewoon, je weet wel, de VOLLEDIGE game kreeg als je ‘m kocht voor de al niet misselijke prijs van 60 euro?

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  De game IS ook volledig. Vroeger, toen je nog niet eens DLC kende, werden zulke addons gewoon gebundeld en als deel 2 uitgebracht.

  Het is lame als ze stukken uit een game halen en dat als DLC aanbieden maar als het echte nieuwe toevoegingen zijn vind ik het prima. Ze moeten toch ook veel meer ontwikkelen en dat kost weer extra tijd en geld. Dus niet gek dat je er dan wat voor moet betalen. Leuk voor alle fans en je krijgt ook nog ff 30 procent korting. Lijkt mij wel goeie deal! 8)

 3.   
  Daan's avatar

  Die DLC’s zijn toch gewoon een leuk extraatje? Maar ze moeten natuurlijk niet de DLC’s al op de cd zetten en vervolgens “dubbel” verkopen. 🙂

 4.   
  RockerRoy's avatar

  Tja, je weet natuurlijk nooit of iets gewoon uit de volledige game is gehaald en je vervolgens voor meer geld wordt aangesmeerd of niet… Maar vroeger had je in plaats van DLC’s uitbreidingspakketten. Dat waren echt stevige add-ons die bijna een compleet nieuwe game vormden in plaats van een paar extra missies of wapens toevoegen, zoals die DLC’s van nu vaak doen. Terwijl die uitbreidingspakketten ook vaak rond de 15 euro kostten.