Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge verschijnt ook op Xbox 360 en PlayStation 3

Ninja Gaiden 3 wist met Razor’s Edge op de Wii U de bal terug op te rapen die het spel bij de oorspronkelijke release op Xbox 360 en PlayStation 3 had laten vallen. De vele verbeteringen op vlak van moeilijkheidsgraad, variatie en algemeen spelplezier vielen in goede aarde bij pers en publiek. Nu heeft het Japanse gameblad Famitsu bevestigd dat de verbeterde versie ook naar de Xbox 360 en PlayStation 3 zal komen.

Een Japanse distributeur heeft aangegeven op zijn website dat de game in het land van de rijzende zon op 4 april ook verkrijgbaar zal zijn voor beide systemen, maar wat dit zegt voor een Westerse release is nog onduidelijk. Destijds wisten we de Wii U-versie van Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge met een aardig cijfer te belonen.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat is verassend zeg. Hopelijk een beetje een goede port.

  2.   
    Vinstaro's avatar

    Oh yeaaaaaah nu pas weer een reden om de wiiu te kopen als die nieuwe zelda word aangekondigt(over 5 jaar ofzo)scheelt lekker wat geld.

  3.   
    Sympharion's avatar

    Zal dan vast wel alleen in Japan uitkomen. In Europa en Amerika geeft Nintendo het spel uit en Nintendo heeft voor Europa en Amerika exclusieve rechten. In Japan wordt het spel door Tecmo Koei uitgegeven.