Pachter zeker van aankondiging PlayStation 4 deze maand

Analist van Wedbush Securities, Michael Pachter, is er zeker van dat Sony deze maand zijn nieuwe console gaat aankondigen, zo melden diverse bronnen. Op 20 februari host Sony een evenement waar mogelijk het nieuwe apparaat wordt aangekondigd.

Pachter denkt zelfs dat hij weet wat de PlayStation 4 allemaal in zijn mars heeft. Zo kan het apparaat wel 240 frames per seconde weergeven, volgens de analist. Dat is ongeveer zo’n 180 tot 210 frames per seconde meer dan de PlayStation 3 momenteel weergeeft. Waarop de analist deze uitspraken baseert is nog onbekend.

Zoals eerder gezegd houdt Sony over enkele weken een eigen PlayStation-evenement. Hiervoor zijn diverse journalisten uitgenodigd. Wat er exact hier getoond gaat worden, wil het bedrijf nog niet kwijt.

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    even helpen herinneren aan het einde van de maand als hij het fout heeft en z’n biezen kan pakken 😉

  2.   
    LightFasher's avatar

    De kans dat de opvolger van de PS3 wordt aangekondigd lijkt mij vrij groot, specificaties en ander kunnen van het apparaatje is voor mij speculatie.

  3.   
    Supermario's avatar

    Ben benieuwd,eindelijk geen gelul in de ruimte over de specs van de ps4.Kan dan oordelen of ik de 4 ga aanschaffen of overstap naar de xbox720

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Ik denk ook dat ps4 word aangekondigd op die dag prijs en specificatie zullen niet vrij geven denk ik maar al wel wat games en ik denk veel diensten.

  5.   
    Goldcobra's avatar

    240 fps??? O.o

  6.   
    ShadyXL's avatar

    Ik zal het waarschijnlijk toch niet gelijk halen. Ik wacht gewoon totdat er op z’n minst 2 games zijn die ik lang ga/kan spelen en dan koop ik het pas (als de ps4 uberhaupt gereleased wordt). Duurt meestal wel een half jaartje.

    Een mooie datum voor een nieuwe console is gewoon net voor kerst, vind ik dan.

  7.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Ben benieuwd welke nieuwe console eerst gaat uitkomen. Maar goed, ik haal toch de 720 ipv de ps4.

  8.   
    toqeer's avatar

    ben echt zo benieuwd hoe mooi die graphics worden. 🙂