Scorsese laat meer weten over volgend project

Terwijl fans van regisseur Martin Scorsese reikhalzend uitkijken naar het aankomende The Wolf of Wall Street met Leonardo DiCaprio, die momenteel in een fase van post-productie verkeert, praat de vermaarde regisseur ons bij over zijn volgende regie-project.

Al jarenlang heeft Scorsese interesse getoond om Shusaku Endo’s roman Silence te verfilmen, en nu lijkt hij vastberaden te zijn om daadwerkelijk het drama over een 17e-eeuwse Jezuïet (priester) op het witte doek over te zetten. Naar verluidt zouden er namelijk audities worden gehouden voor het project, en zou de regisseur willen proberen om volgend jaar de productie van de film te starten.

Tegelijkertijd is er ook meer nieuws te melden over The Irishman. De maffiadrama zou naar verluidt onder anderen acteurs als Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci bevatten. The Irishman is een bewerking van het boek I Heard You Paint Houses, dat het leven van Frank “The Irishman” Sheeran optekent, een hitman voor de maffia die de vakbondsleider Jimmy Hoffa in 1975 zou hebben vermoord. Scorsese zou recent samen met deze acteurs en een aantal geldschieters het huidige script hebben doorgelezen. Dit deed de regisseur omdat:

to make sure the picture is making proper progress.
Mocht de productie van Silence ditmaal daadwerkelijk starten, dan zal The Irishman waarschijnlijk op zijn vroegst eind 2015 in de bioscopen draaien.

Naar welk project heb jij het meest zin in?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren