Rigor Mortis Edition van Dead Island: Riptide barstensvol content en gadgets

In november reisden we af naar een tropisch eiland in Far Cry 3. Later dit jaar laat ook Dead Island: Riptide ons los op een vrij te verkennen vakantie-oord, maar de inwoners van dit eiland zijn een stuk… lelijker. Ze stinken, zijn uit de dood opgestaan en hunkeren naar een hapje uit jouw brein.

Wil je straks heerlijk op zombies inhakken zonder extra poespas, dan is de normale editie van de game jou op het lijf geschreven. Wil je alles ontdekken en zelfs fysieke spulletjes van de game in huis halen, dan kun je overwegen de zogenaamde Rigor Mortis Edition in huis te halen.

Deze editie bevat de game met een alternatieve boxart, een digitale strategiekaart, extra in-game content, een wiebelfiguurtje van een exotisch zombiemeisje, een houten bungalowsleutel en – last but not least – een extreem stijlvolle flessenopener in de vorm van een afgehakte hand, die tevens fungeert als koelkastmagneet. Al dit moois wordt verpakt in een compacte reiskoffer.

Helaas is de Rigor Mortis Edition voorlopig alleen te reserveren in Amerika. Uitgever Deep Silver belooft dat ze ons op de hoogte stellen zodra er meer informatie is over een Europese release:

Details for Dead Island Riptide collector’s edition availability outside of the Americas will be announced as soon as we have them.
Dead Island: Riptide staat gepland voor een release op 26 april.

 1.   
  Rotterdam9's avatar

  Ik ga deze misschien pre-orderen, lijkt me wel leuk. Ik ben nu met de eerste deel bezig en ik vind hem echt gaaf.

 2.   
  Daan's avatar

  Ik hoop dat je bedoeld dat je de game zelf gaat pre-orderen en niet dit pakket? Want het is nog niet zeker over dit pakket naar Europa komt. 😉

 3.   
  NightWolf's avatar

  Stijlvolle flessenopener in de vorm van een afgehakte hand – Give it to me :))

 4.   
  toqeer's avatar

  ben tog wel benieuwd naar deze game en het pakket ziet er vet uit 🙂

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik zelf heb gisteren Dead Island – Riptide Zombie Bait Edition Pre-Orderd.
  Die (nog zo te zien) alleen voor eu is, en de Rigor Mortis Edition voor de us
  Helaas weet ik nog niet wat daar in zal gaan zitten. 8)