GN Lunchtip: GameStick brengt console op broekzakformaat erg dichtbij

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Samen op de bank met je vrienden en vriendinnen gamen is natuurlijk heerlijk. Dat gesleep met consoles, pc’s, games en controllers is echter wat minder. Op Kickstarter loopt gelukkig een betaalbaar project dat de console op broekzakformaat wel heel dichtbij brengt. De GameStick is niet groter dan een USB stick en heeft handzame controllers. Toch heeft de mini console, die rond de 70 dollar gaat kosten, best wat kracht in zich. Dit is natuurlijk geen vervanger voor de Xbox 360 of PlayStation 3, maar wel een tof apparaat voor op vakantie of een snel potje gamen zonder gedoe. Naar ons idee een project om in de gaten te houden! Bekijk hier de Kickstarter-pagina van GameStick.


We bedanken Sven De Smet a.k.a xX_Speed_Xx voor de tip. Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mario en Luigi vinden het tijd voor een interventie.

Eet smakelijk!

 1.   
  RocknRolf's avatar

  Nice! Dit is inderdaad een zeer interessant produkt! Hopelijk ben je ook in staat om hem aan te sluiten op bijvoorbeeld je laptop, zodat je tijdens de saaie treinritten ook lekker aan de slag kan!
  Als deze prijs realistisch is, ga ik m zeker halen!

 2.   
  R1chardTM's avatar

  RocknRolf schreef, "Nice! Dit is inderdaad een zeer interessant produkt! Hopelijk ben je ook in staat om hem aan te sluiten op bijvoorbeeld je laptop, zodat je tijdens de saaie treinritten ook lekker aan de slag kan!
  Als deze prijs realistisch is, ga ik m zeker halen!"

  Dan zul je een HMDI-ingang op je laptop moeten hebben en daar zijn er maar weinig van. 😉

 3.   
  Gunrunner120's avatar

  Super vet idee als het echt werkt dan is dit geweldig.

 4.   
  Bulletfox's avatar

  R1chardTM schreef, "

  ”RocknRolf” schreef, "Nice! Dit is inderdaad een zeer interessant produkt! Hopelijk ben je ook in staat om hem aan te sluiten op bijvoorbeeld je laptop, zodat je tijdens de saaie treinritten ook lekker aan de slag kan!
  Als deze prijs realistisch is, ga ik m zeker halen!"

  Dan zul je een HMDI-ingang op je laptop moeten hebben en daar zijn er maar weinig van. 😉 "

  weinig laptop HDMI poort ?? dat is standard tegenwoordig.

 5.   
  Flapjack's avatar

  mooi dingetje en mooie kwaliteit voor dat formaat… ga hem cker in de gaten houden

 6.   
  toqeer's avatar

  mooi dingetje erg slim bedacht wel handig 🙂

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Het is een erg tof apparaat en het werkt op android dus je hebt zat games om te spelen via emulators en de nieuwe games waar het bij kan.

 8.   
  Moon-Hero's avatar

  157409″]

  ”R1chardTM schreef, "[quote=”RocknRolf” schreef, ".."

  Dan zul je een HMDI-ingang op je laptop moeten hebben en daar zijn er maar weinig van. 😉 "

  weinig laptop HDMI poort ?? dat is standard tegenwoordig.[/quote]
  Jij hebt het over HDMI output en wat je nodig zou moeten hebben om dan via de GameStick op je laptop te spelen is dus een HDMI input.

 9.   
  cookymonster's avatar

  Ik hoor graag dat ze indie studio’s willen ondersteunen enzo maar ik ben alleen nog een beetje bang dat hij te zwak zal zijn om ook ondersteund te worden door de AAA studio’s maar misschien is dat ook helemaal niet nodig natuurlijk