GameGadgets: Game of Thrones-speld en Minecraft-pikhouweel

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan een Game of Thrones-speld en een Minecraft-pikhouweel in de spotlight.

Game of Thrones Hand of the King-speld
We moeten nog drie maanden wachten totdat het derde seizoen van Game of Thrones van start gaat, maar gelukkig is er genoeg leuke merchandise op de markt om je in de tussentijd mee te vermaken. Neem nu dit Hand of the King-speldje, dat we allemaal kennen uit de tv-serie. Herkenbaar voor de fans van Game of Thrones, maar ook zeer stijlvol voor mensen die niets met de serie hebben. Hiermee zul je niet snel een miskoop doen.

Verkrijgbaar bij: Gator
Prijs inclusief verzendkosten: 13 euro


Minecraft-pikhouweel
Prachtige bouwsels maken in de virtuele wereld van Minecraft is natuurlijk leuk, maar het zou nog toffer zijn om deze dingen in het echt te creëren. Helaas gaat dat met deze pikhouweel niet lukken: hij is namelijk gemaakt van schuim. Dat neemt gelukkig niet weg dat dit 45 centimeter hoge collector’s item prachtig in de collectie van iedere Minecraft-fan staat. Helaas is hij wel wat aan de prijzige kant…

Verkrijgbaar bij: Twilight Zone
Prijs inclusief verzendkosten: 26,90 euro

 1.   
  Gunrunner120's avatar

  de titel van de pickaxe is nog steeds die van vorige week: ezio’s wrath

 2.   
  Mr Sonic's avatar

  Leuke gadgets

 3.   
  Goldcobra's avatar

  26,90 voor zo’n ding. Serieus?

 4.   
  Tom's avatar

  Dat ding is van schuim? Hoe de neuk moet ik dan diamant wegbijtelen?

 5.   
  flipjum's avatar

  Die Game of Thrones-speld ziet er wel erg cool uit… Als je er nou ook gewoon gratis zo’n wolvencape van de Starks bij zou krijgen had ik hem nu al in huis gehad!