Het einde is nabij! Wat doet de GamersNET redactie op onze laatste dag?

Het is 21 december 2012, het is de dag waarop de mensheid het onderspit zal delven en op gruwelijke wijze verslonden zal worden. Het einde van de wereld is nabij!

Ook wij van GamersNET hebben niet onder een steen geleefd en hebben de vele berichten van de media goed gevolgd: we zijn ervan op de hoogte dat dit ook onze laatste dag zal worden! Iets met eeuwenoude Maya’s en kalenders, toch? Ach, wat het ook zal wezen, we hebben in ieder geval goed nagedacht hoe we ons eind tegemoet gaan:

enter

Leon Kempers
Ik ga snel mijn koffers pakken. Want je wilt natuurlijk niet de kans lopen dat je in de hemel aankomt, waarna blijkt dat ze daar geen spelcomputers hebben. Zul jij dan even zuur staan te kijken! Snel de PlayStation 3 in de tas dus (samen met de Vita uiteraard, ik kan me moeilijk voorstellen dat ze zelfs in de hemel geen AAA-titels hebben voor dit apparaat) en een zootje games. God of War maar thuislaten, ik betwijfel of de goden aan de hemelpoort dat zouden appreciΓ«ren. Oh, en laten we vooral de laptop niet vergeten! We kunnen het natuurlijk niet maken om GamersNET (dat waarschijnlijk omgedoopt zal worden tot HemelsNET) samen met de mensheid te laten sterven.

Michiel Brunsveld
Ashes to ashes, dust to dust. De wereld zal vergaan en er is sprake van as, dan zie ik Gears of War 3 voor me. De Ashes to Ashes trailer en het bijbehorende level. Op de laatste dag van deze planeet zal ik Gears 3 en dat level nog wel eens willen spelen. Episch, actievol en gewoon heel goed. En vlak voordat we echt allemaal terug naar onze sterfelijke roots gaan, ga ik nog heel even terug naar daar waar het voor mij mee begon: Super Mario Bros. en Duck Hunt op de NES. Nostalgie, als afsluiter. Wat mij betreft mag dan de wereld vredig vergaan.

Richard Leurs
Ik doe mijn jas aan, een dikke sjaal om, pak een biertje en ga op een lekkere stoel op mijn balkon zitten. Wachtend tot ‘hell on earth’ los gaat barsten. We kunnen er niet onderuit, we gaan er allemaal aan. Wachtend op mijn lot droom ik weg in de wereld van Mass Effect. Wat was ik graag Commander Shepard geweest. Ik had de Normandy kunnen pakken en nog jaren lang het universum kunnen ontdekken. Helaas wordt dit mijn einde… Ach, je doet er niets aan. Ik ben in ieder geval blij dat ik de hele Mass Effect trilogie heb kunnen spelen. Laten we proosten!

Wester Wagenaar
Vandaag zal de wereld vergaan: de Maan zal op ons neerdalen. Een onheilspellende, beklemmende atmosfeer hangt over ons allen en ik zie de wolken zich al samenpakken. De grijns van het hemellichaam doet het ergste vermoeden en hij staart de wereld met glazige ogen aan. De radio staat aan, maar ik zou zweren dat die muziek net toch echt langzamer klonk. Ik weet wat er zal gebeuren. Nog een paar uur tot een allesvernietigende vuurgolf zich over de aarde zal doen verspreiden. Toch jammer dat ik mijn blauwe ocarina gisteren op de grond kapot heb laten vallen.

Tom Kauwenberg
De wereld gaat eraan, maar ik ga niet neer zonder een gevecht! Maya’s, ja? Ik heb erger gezien. Ik overwon buitenaardse bedreigingen in Gears of War, ik overleefde een geasfalteerde jungle in I Am Alive, ik bouwde eigen metropoli op in Minecraft, ik hakte zombies in de pan in Left 4 Dead en ik bereed draken met mijn stem in Skyrim! En wat stuurt het lot nu toch op me af? Een onafgemaakte kalender van een stel oude Mexicanen, pfoeh! Ik zeg, laat maar komen, dat ‘einde van de wereld’ gedoe. Ik heb nog een healthpack en twee levens over van de laatste uitdaging.

En jullie?
Wij zijn er dus al over uit hoe onze laatste uurtjes te spenderen, maar wat hebben jullie voor plannen vandaag? Welke games worden nog een nostalgisch opgepakt, aan welke ervaringen wordt nog eens goed gedacht of hoe ben je van plan de Apocalyps te overleven? Deel het met ons, het is niet voor niets je laatste kans!

 1.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Waarschijnlijk slapen en gamend en de dag erma wakker worden, zo niet lijkt me dat plan van jou zo slecht nog niet leon πŸ˜†

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Overleven is mijn doel, angst is wat ik voel.
  Gelukkig krijg ik alle hulp. Als commando of siren, assassin, gunzerker.

  Ik speel morgen Borderlands 2 DLC’S om te kijken hoe het zou zijn al de NASA naar Nederland komt en mij meeneemt naar de ruimte naar de planeet Pandora om daar een nieuw leven te starten en tegen de bewoners van Pandora (niet de Na’vi’s uit Avatar) vechtend met een gaziljoen wapens een weg moet banen door een snikhete droge woestijn. πŸ™‚

  De enige plek waar je sowieso nog kan overleven morgen is op de Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika waar de mensen in de film 2012 uit 2009 naar toe gaan om daar op het enige stukje land dat nog bestaat te overleven.

  Nathan Drake en Lara Croft gaan morgen sowieso niet dood want die hebben ervaring met het ‘surviven’. Ook Death uit Darksiders II en Hitman zullen morgen blijven leven.

 3.   
  fdennis's avatar

  Als ik 100% zeker wist dat de wereld zou vergaan zou ik mijn bankrekening leegplunderen en elke vrouw pakken in de bordeel:P. Helaas weet ik dit niet zeker dus nog even op de laatste dag genieten van mijn ps3.

 4.   
  Denniscan's avatar

  Ik leef nu nog.
  Hadden jullie eigenlijk de prijzen niet van tevoren moeten uitreiken of willen jullie blij maken met een doden mus?
  Wel prijzen beloven maar niemand is meer om te ontvangen πŸ˜›
  Of waren de prijzen fake πŸ˜• en nou kijken op welke manier we gaan achter komen

 5.   
  ronineter's avatar

  De accopilypse begint! De legers uit de hell zullen over ons neerdalen en ons allenmaal vermoorden. Als we samen sterk staan kunnen we dit overleven! We zullen vechten rot het einde der tijden to het einde nabij is!

 6.   
  ChielB's avatar

  fdennis schreef, "Als ik 100% zeker wist dat de wereld zou vergaan zou ik mijn bankrekening leegplunderen en elke vrouw pakken in de bordeel:P. Helaas weet ik dit niet zeker dus nog even op de laatste dag genieten van mijn ps3. "

  Dan weet je in elk geval zeker dat als de Apocalypse je niet doodt dat een SOA het wel doet. πŸ˜›

 7.   
  RinusReetRidder's avatar

  ChielB schreef, "Dan weet je in elk geval zeker dat als de Apocalypse je niet doodt dat een SOA het wel doet. πŸ˜› "

  Hahahaha πŸ˜† πŸ˜›

 8.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Vlgens een aantal mensen had de wereld al moeten eindigen 4 uur ’s nachts, die komt ook op het lijstje lived then survived that. Volgens anderen eindigt de wereld om 12:11 (11:11 greenwich tijd).

 9.   
  FishHookz's avatar

  Ten eerste de 21ste is al geweest op de plaats waar het zou moeten beginnen en dat plaatje van die kalender bij dit bericht is een azteken kalender -.-‘

 10.   
  Mr Sonic's avatar

  Lekker gamen

 11.   
  Remco_MUFC's avatar

  Lekker wakker worden, Werken tot 5 uur en daarna naar huis, wachten en gamen tot 22 December 0:00. Daarna om 0:01 het internet op gaan en iedereen uitlachen wie in 21 December geloofde. πŸ˜†

 12.   
  mmx's avatar

  Ik ga vandaag lekker veel bier drinken en word ik morgenochtend wakker met een suffe kop dan weet ik het weer als de zonmorgen opgaat en we klaar gaan zitten om verder te feesten πŸ˜† πŸ˜‰

 13.   
  WarfailZ's avatar

  Ach, Biertje, Vrouwen.. METZN ALLEEEE!

 14.   
  ronineter's avatar

  Stelletje bier noobs hierboven. Pak gewoon zon biertje waar je geen hoofdpijn van krijgt en er is verschil tussen pils en bier! En de meeste kennende hebben jullie het over gewoon normale gepastooriseerde pilsener! Learn THE difference.

 15.   
  Tom's avatar

  Ach, bier of pils, mij een zorg. Ik trek een goede fles whisky open en brand een maand groene stufi op.

 16.   
  FishHookz's avatar

  Tom schreef, "Ach, bier of pils, mij een zorg. Ik trek een goede fles whisky open en brand een maand groene stufi op."

  Niks gaat boven mijn Russian Standard Wodka ^^

 17.   
  Bug’s life's avatar

  Werken, werken en nogmaals werken!! Misschien als ik nog tijd over heb de maya-kalender verder invullen. Iemand moet het toch overnemen!! πŸ˜€

 18.   
  toqeer's avatar

  the end of the world ga nog eens verder met uncharted golden abyss metal gear solid hd
  collection op vita verder spelen en de einde van de wereld is gewoon een grote grap πŸ™‚ die mayas haha

 19.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Survived 21-12-2012 : Check πŸ˜›

 20.   
  jipjan's avatar

  ano__niem schreef, "Survived 21-12-2012 : Check πŸ˜› "

  πŸ˜› Same here…

 21.   
  mmx's avatar

  Hier ook survived 21-12-2012 πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

 22.   
  Breakawaywouter's avatar

  Haha ik denk dat er niks gebeurt want ik ben weer wakker geworden haha XD

 23.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Die apocalyps voorspellingen zijn hetzelfde als die kettingbrieven(weet wel stuur dit door na 4 mensen anders word jee vermoord door een clown) achterlijke mensen geloven het en ondernemen actie, normal mensen hebben schijt πŸ˜†