PlayStation 3 reeds 30 miljoen keer verkocht in de PAL-gebieden

Sony laat weten een stevige mijlpaal bereikt te hebben. Er zijn namelijk reeds 30 miljoen exemplaren van de zwarte console over de toonbank gegaan in het deel van de wereld dat door het leven gaat als de PAL-gebieden. Dit omvat een groot gedeelte van Europa, Australie, Nieuw-Zeeland en Zuid Afrika. Een mooi cijfer waar de CEO van Sony Europa Jim Ryan behoorlijk tevreden mee is.

Wereldwijd zijn er reeds 70 miljoen exemplaren van de PlayStation 3 aan de man gebracht. Ook in 2013 ziet het er goed uit voor Sony’s console met een aanbod van exclusieve spellen die heel wat nieuwe zieltjes moeten kunnen winnen. The Last of Us, God of War: Ascension en Beyond: Two Souls staan te trappelen om er een topjaar van te maken voor de Japanse console.

 1.   
  studio dewolf's avatar

  😀

 2.   
  fdennis's avatar

  Mooie berichten maar vind het nu wel echt hoog tijd worden voor een nieuwe console. En dat vind ik niet alleen omdat het grafisch wel wat beter mag inmiddels maar ook eens iets innovatiefs. Nintendo kwam met iets innovaties en hoop en verwacht dat sony dit ook gaat doen.

 3.   
  Goldcobra's avatar

  Das een mooi aantal

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Is een heel erg mooi aantal wat ze hebben verkocht heb er nog dagelijks plezier van me vita en ps3.

 5.   
  mmx's avatar

  Mooie cijfers voor Sony toch !

 6.   
  toqeer's avatar

  dat is zeker wel goed