Mass Effect 4 verschijnt op z’n vroegst eind 2014

De opvolger van de laatste titel uit de Mass Effect-serie zal nog minstens twee jaar op zich laten wachten, aldus BioWare. Het vierde deel werd eerder dit jaar al genoemd door twee medewerkers die de studio hadden verlaten. BioWare meldt nu dat de ontwikkeling van de nieuwe Mass Effect pas twee maanden geleden is gestart:

In terms of a release window, it’ll launch in “late 2014 to mid-2015”. I honestly can’t tell you an exact [date] because full development on the game started a month or two ago.
Tot die tijd zullen Mass Effect-fans het moeten doen met de reeds aangekondigde nieuwe add-on. Ook zal BioWare de multiplayer van Mass Effect 3 voorlopig blijven ondersteunen.

 1.   
  Fox's avatar

  Gelukkig dat ze het niet proberen te rushen zo als veel andere ontwikkelaar doen.

 2.   
  Danielle.k's avatar

  Ik heb pas de Omega DLC gekocht maar nu hoor ik dat er nog 1 komt, is dit weer een SP DLC en enig idee waar het over gaat ?.

 3.   
  Hitman047's avatar

  Danielle.k schreef, "Ik heb pas de Omega DLC gekocht maar nu hoor ik dat er nog 1 komt, is dit weer een SP DLC en enig idee waar het over gaat ?."

  Ja, wederom singleplayer DLC. Weinig over bekend, maar volgens de geruchten zal ‘The Citadel’ centraal staan. Zie ook dit bericht. 😉

 4.   
  Goldcobra's avatar

  Nog even geduld dus 😛

 5.   
  soldierarjan's avatar

  Ik zit te twijfelen om de trilogy te halen voor de ps3 maar kan niet goed vinden of de game nederlands ondertiteld is vind ik namelijk wel fijn.

 6.   
  Tom 2.0's avatar

  soldierarjan schreef, "Ik zit te twijfelen om de trilogy te halen voor de ps3 maar kan niet goed vinden of de game nederlands ondertiteld is vind ik namelijk wel fijn."

  De game is (zover ik weet) niet Nederlands ondertitelt. Engelse ondertiteling is wel aanwezig.

 7.   
  Danielle.k's avatar

  Bedankt Hitman047 zal gelijk even dat stukje van de link lezen die je gaf.

 8.   
  soldierarjan's avatar

  tgtom1994″][quote=”soldierarjan schreef, "Ik zit te twijfelen om de trilogy te halen voor de ps3 maar kan niet goed vinden of de game nederlands ondertiteld is vind ik namelijk wel fijn."

  De game is (zover ik weet) niet Nederlands ondertitelt. Engelse ondertiteling is wel aanwezig.[/quote]
  Hartelijk dank dan zal ik het moeten doen met de engelse ondertiteling als ik hem ga halen.

 9.   
  toqeer's avatar

  ja ik zat ook eigenlijk te twijfelen om de trilogie te halen heb de serie nooit gespeeld