Sony geeft kleine aanwijzigen naar All-Stars 2

Sony heeft laten doorschemeren dat er waarschijnlijk een opvolger komt van PlayStation All-Stars Battle Royale. Dit werd duidelijk gemaakt door twee advertenties, waarmee gezocht wordt naar een art director en een game designer. Beiden moeten zij beschikken over kennis van de vorige All-Stars game.

De advertenties verwijzen naar een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces. Andere aanwijzingen die gerelateerd zijn aan All-Stars, is dat de game designer een bijna encyclopedische kennis moet hebben over moderne games en met de nadruk op All-Stars Battle Royale. Van de art director wordt er ook wat verwacht:

A project such as PlayStation All-Stars Battle Royale, which by definition brings together elements ranging from an incredibly wide range of artistic styles, requires a strong and unifying vision to present a cohesive and polished product.
Voor velen zal een nieuwe All-Stars komen als een verrassing, aangezien de vorige uitgave niet erg succesvol was qua verkoop. Zien jullie toekomst in All-Stars 2?

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Toekomst zeker, maar breng het als launch of game die je standaard bij PS 4 krijgt, omdat het dan aanslaat, en echt een systemseller en pareltje van de playstation hoek kan worden. Nu is er gewoon weg te veel kwaliteit dat men hier niet op zit te wachten.

 2.   
  Rise Against's avatar

  I agree with RenevdGijp,
  Ik denk dat een vechter a la Super Smash Bros best kan aanslaan, maar prop het dan niet in zo’n volle novembermaand.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb hem gespeeld vind het wel grappig maar niet om de volle mep voor te betalen, Dat ze nu al hinten naar deel 2 vind ik wel erg snel want deel 1 is net 2 weken uit.

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Denk dat het een erg leuke game is de beta was vermakelijk als launch titel voor nieuwe playstation zou wel tof zijn.

 5.   
  Rivado's avatar

  Ik vind het een gave game, maar iets te magertjes voor een spel van 60 euries. IMO was het meer een download titel van hoogstens 25 euro. (Door het beperkt aantal characters, wel hele magere SP, etc). Toch heb ik hem wel gehaald en het is een toffe game hoor! Ga zeker ook 2 halen! 😆