Wii U screenshots van Monster Hunter 3: Ultimate vrijgegeven

Monster Hunter is en blijft een serie die het zeer goed doen onder Oosterse gamers. Wij Westerlingen van GamersNET zijn echter ook wel gecharmeerd geraakt van de monsterlijke franchise. Binnenkort komt Monster Hunter 3: Ultimate naar de Wii U en de volgende screenshots wisten ons wel te prikkelen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    xkillcamx's avatar

    Awesome!!

  2.   
    ChrisBoers's avatar

    Ligt het nou aan mij of zijn deze screens nou niet echt wereldschokkend? Grove textures, en weinig detail in de monsters en wapens. Ik dacht dat Wii U next-gen zou leveren?

  3.   
    SN0WIE's avatar

    Ik denk dat ik liever de 3ds versie heb 😆

  4.   
    Sympharion's avatar

    ChrisBoers schreef, "Ligt het nou aan mij of zijn deze screens nou niet echt wereldschokkend? Grove textures, en weinig detail in de monsters en wapens. Ik dacht dat Wii U next-gen zou leveren?"

    Monster Hunter 3: Ultimate is een Wii game die geport, verbeterd en opgepoetst is voor de Wii U en 3DS. Het draait op dezelfde engine als de Wii versie, vandaar dat het er niet ‘next-gen’ uitziet. Als er een hele nieuwe Monster Hunter specifiek voor de hardware van de Wii U gemaakt word, komt het spel er veel mooier uit te zien.

  5.   
    Neolite's avatar

    Vergeet niet dat de Wii U niet heel erg veel beter is dan de Xbox 360 en de Playstation 3. En volgens het volgende bericht zit ik er niet ver vanaf.

    http://www.vg247.com/2012/11/20/metro-last-light-probably-not-coming-to-horrible-slow-wii-u/

    Gezien het prachtige vorige deel kan je wel stellen dat men er verstand van heeft.

  6.   
    Sympharion's avatar

    Neolite schreef, "Vergeet niet dat de Wii U niet heel erg veel beter is dan de Xbox 360 en de Playstation 3. En volgens het volgende bericht zit ik er niet ver vanaf.
    http://www.vg247.com/2012/11/20/metro-last-light-probably-not-coming-to-horrible-slow-wii-u/
    Gezien het prachtige vorige deel kan je wel stellen dat men er verstand van heeft."

    Dat komt omdat THQ nog over een vroege dev-kit beschikte. Nintendo heeft alleen Ubisoft en Namco-Bandai de final dev-kit al heel vroeg gegeven. Die spellen doen het dan ook beter op de Wii U dan op andere consoles. Het ligt gewoon aan de gewenning. Verder klopt het wel wat je zegt over de CPU, dat die trager is. Maar dit wordt voor een groot gedeelte opgevangen door de geavanceerde GPGPU die in het systeem zit die een deel van de taken van de CPU overneemt. Kijk hier maar eens.