Uncharted: Fight for Fortune komt begin december naar PlayStation Vita

Onlangs werd al bekend dat Uncharted: Fight for Fortune een cardgame voor de PlayStation Vita zou worden. Nu is er op de PlayStation Blog meer informatie over het spel gegeven door Chris Reese, co-director bij Sony Bend, de ontwikkelaar van Uncharted: Golden Abyss.

De basis van het spel bestaat uit creëren van een groep factie-kaarten (helden, slechteriken of huurlingen). Met deze kaarten moet je logischerwijs de tegenstander verslaan door zijn levensniveau naar nul te brengen. Aan iedere factie-kaart kan een resource en fortune-kaart gekoppeld worden waarmee je de stats kunt verbeteren en de kaarten speciale mogelijkheden kunt geven.

Tegelijkertijd met de release van Uncharted: Fight for Fortune zal er ook een patch verschijnen voor Uncharted: Golden Abyss. Deze update maakt het mogelijk om de artefacten die je in Golden Abyss hebt gevonden te gebruiken in Fight for Fortune.

Uncharted: Fight for Fortune zal begin december in Europa uitkomen, de prijs is vooralsnog onbekend. In Noord-Amerika komt het spel op 4 december uit en zal het 4,99 dollar kosten.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik weet niet of dit wel zo leuke game gaat worden.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Klinkt interessant. Ben benieuwd of er een heuse singleplayer in komt of dat het alleen online multiplayer is.