Scott Derrickson zal Deus Ex-film regisseren

De Deus Ex-games vertellen interessante toekomstverhalen over terrorisme, samenspanningen en geavanceerde technologie. Square Enix heeft zojuist onthuld dat Scott Derrickson is belast met de taak om deze verhalen naar het witte doek te brengen.

Derrickson staat vooral bekend om The Day the Earth Stood Still en Sinister. Robert Cargill, die het verhaal voor Sinister neerpende, zal het script voor de Deus Ex-film schrijven. Beide heren hebben Deus Ex: Human Revolution eerst uitgespeeld voordat ze hun medewerking aan de film bevestigden. Derrickson laat weten enthousiast te zijn:

Deus Ex is a phenomenal cyberpunk game with soul and intelligence. By combining amazing action and tension with big, philosophical ideas, Deus Ex is smart, ballsy, and will make one hell of a movie.
Het lijkt de laatste maand de goede kant op te gaan met verfilmingen van videogames. In oktober onthulde Ubisoft dat Michael Fassbender de hoofdrol zou spelen in de aankomende Assassin’s Creed-film en eerder deze week werd bekend dat Tom Hardy, bekend van zijn rol als Bane in The Dark Knight Rises, Sam Fisher zal vertolken in de Splinter Cell-film.

 1.   
  mmx's avatar

  Ik ben benieuwd wat dit gaat worden .

 2.   
  Neolite's avatar

  Ik krijg echt het idee dat men steeds meer budget durft vrij te maken voor een game verfilming. Aan de ene kant is het een goede ontwikkeling alleen het moet natuurlijk niet doorslaan, dat elke redelijke game direct verfilmt moet worden.

 3.   
  bender's avatar

  Dit is een zeer interessant concept voor een film, hopelijk verneuken ze het niet…

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dit kan nogal goed gaan uitpakken, want het verhaal van Deus EX past echt goed in een film! Hopelijk bewijst deze regisseur het tegendeel tot ook game films erg goed kunnen zijn. Iemand de live action trailers gezien van Deus Ex Human Revolution?

  http://www.youtube.com/watch?v=gnEIEsF1cDM

  http://www.youtube.com/watch?v=TODogtsDYTQ