Problemen met Nuketown-codes PlayStation 3-versie Black Ops II

Nuketown was zonder twijfel de meest geliefde map uit Black Ops en het kwam voor velen dan ook als een aangename verrassing dat een nieuwe versie van de map zijn opwachting maakt in Black Ops II. Zowel de Hardened Edition als de Care Package Edition bevat een code om de Nuketown 2025 multiplayer map en de Nuketown Zombies map te downloaden. Pre-orderaars hebben een code ontvangen voor enkel de multiplayer map.

Helaas laten verschillende PlayStation 3-eigenaren weten problemen te ondervinden bij het verzilveren van hun code. Toen één van hen hierop contact opnam met Sony’s klantenservice, liet de medewerker in kwestie weten dat de code reeds verzilverd was in Duitsland. Dit duidt erop dat Activision codes dubbel heeft weggegeven.

Een forumgebruiker meent door Sony te zijn verteld dat er nieuwe codes onderweg zijn, terwijl een ander liet weten dat zijn code na twee dagen plotseling wel werkte. Noch Sony, noch Activision heeft een officiële reactie gegeven, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    En dat is niet de enigste fout.
    Het blijkt ook dat er game copie’s van Mass effect bij meerdere Black Ops II games terecht zijn gekomen. 😛

  2.   
    deadspacemonkey's avatar

    Ik moest nog wel terug omdat ik geen code had gekregen, maar dat was omdat ik niet de pre-order editie had gekregen, terwijl ik hem wel had gepreorderd. Maar verder gelukkig geen problemen 🙂

  3.   
    xColdNight's avatar

    Oh, is de zombie map alleen voor die edities?! Balen, want volgens mij ben ik de enige met een speciale editie van iedereen die ik ken… D=

  4.   
    Alterlai's avatar

    De problemen duiken nu al op D: