Rockstar Games Collection: Edition 1 onthuld door Rockstar

De naam van Rockstar staat vrijwel altijd voor kwalitatief goede games. Zo zijn er de afgelopen jaren games als Red Dead Redemption, GTA IV en zijn episodes uit de stal van de ontwikkelaar uitgekomen. Mocht je deze games nog niet gespeeld hebben, is er nu goed nieuws. Rockstar heeft namelijk aangekondigd dat ze vier van hun toppers zullen bundelen in de Rockstar Games Collection: Edition 1.

Deze collectie zal bestaan uit Red Dead Redemption, GTA IV: Episodes from Liberty City, L.A. Noire en Midnight Club: Los Angeles Complete Edition. Rockstar’s Sam Houser omschrijft de bundel als een collectie die zeer veel variatie biedt en uit een aantal van de beste games van de studio bestaat:

The Rockstar Games Collection includes four amazing and wildly diverse experiences. From the vast plains of the dying West to the chaos of Liberty City; and from a dark crime thriller to street racing in real-world Los Angeles, this collection contains some of our best work so far.

In de Verenigde Staten zal de Rockstar Games Collection: Edition 1 op 6 november uitkomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Het pakket krijgt een adviesprijs mee van 59,99 dollar. Een PC-versie in een later stadium lijkt onaannemelijk, Red Dead Redemption is immers nooit op de PC verschenen.

Meer Rockstar Games Collection: Edition 1

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Jammer dat ik de games al heb!!! Dan denk ik trouwens dat GTA V iets langer op zich laat wachten, ze doen dit denk ik als een soort zoethoudertje!

  2.   
    LightFasher's avatar

    Ik moet ze nog spelen, maar ik koop liever de losse edities waar alle DLC bij zit.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Z’n punt is het niet dat die hier niet komt de meeste zullen dit al hebben, De spellen zijn al een tijdje uit sommige al paar jaar zoals midnight club dus de meeste hebben hem al of ondertussen misschien verkocht.
    Het zal dan goedkoper zijn om nog de losse delen aan te schaffen die nog niet in de collectie zitten.