Battlefield 3 server update verschijnt morgen

Battlefield 3-spelers opgelet: morgen verschijnt er een nieuwe server update voor alle platformen waar de game op te spelen is. Deze update brengt onder anderen meer balancing tweaks voor de grote gunship in Armored Kill, en de langverwachte optie om de minimap te verwijderen in de Hardcore modus.

De update zal morgen vanaf 10.30 uur (lokale tijd) worden uitgerold. Meestal duurt het ongeveer zes uur om de update binnen alle servers op de consoles te implementeren. Op de PC zou het leeuwendeel van de servers binnen 24 uur up to date moeten zijn. Voorafgaand aan de update zal er tussen 10.00 uur en 10.30 uur onderhoud aan zowel Battlefield 3 als Battlelog plaatsvinden, waardoor de game gedurende deze periode niet speelbaar zal zijn. Check Battlelog voor verdere details omtrent deze aankomende update.

  1.   
    WarfailZ's avatar

    weer een patch van een paar gig! YEH!

  2.   
    cool ice's avatar

    WarfailZ schreef, "weer een patch van een paar gig! YEH!
    "

    ja idd. en nog steeds is niet alles opgelost. het komt bij mij nog steeds voor dat het omgevingsgeluid (deels) wegvalt, jammer is dat.

  3.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    cool ice schreef, "

    ”WarfailZ” schreef, "weer een patch van een paar gig! YEH!
    "

    ja idd. en nog steeds is niet alles opgelost. het komt bij mij nog steeds voor dat het omgevingsgeluid (deels) wegvalt, jammer is dat. "

    Ja, dat heb ik ook al een aantal keer meegemaakt! En ik hoor vrienden van me er ook al steen en been over klagen…

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het probleem waar ik al sins release mee te maken heb, is tot Battlefield 3 uit het niets wegvalt of afsluit. Het spel verdwijnt gewoon uit het niets. Dit heb ik zowel op mijn PC en laptop…

  5.   
    desxeon's avatar

    Serverupdate gaat via de server en dus niet ten kosten van je eigen HDD. 😉

  6.   
    joeyjoey's avatar

    Dat het geluid soms wegvalt had ik bij Bad company 2 heel vaak, bij BF3 af en toe.
    De oplossing was om in de PS3 menu (dus niet van het spel maar echt van de console) bij audio settings 5:1 surround (of iets in die geest) uit te vinken.

  7.   
    Mitchelo3's avatar

    Eindelijk de optie om de mini-map uit te zetten in hardcore mode, en ze maken de Armoured kill maps wat leuker om te spelen, al met al, een goede update voor BF3 😆

  8.   
    sthij's avatar

    Ik heb maar een probleem met battlefield en dat is battlelog en origin wat door mijn strot heen word gedrukt.

  9.   
    jimih81's avatar

    Eindelijk kun je de stomme minimap voor noobs uitzetten!