Nieuwe details Animal Crossing 3DS

Animal Crossing-liefhebbers werden gister getrakteerd op een Nintendo Direct-uitzending van 47 minuten. Hierin werd uitgebreid stilgestaan bij een nieuwe lading details voor het spel met de koddige diertjes.

Ten eerste komt er een comedy club waarin je kunt kijken naar stand-up shows en vervolgens ook kunt reageren op de grappen van de artiesten. Daarnaast zal er een nieuw tropisch eiland komen waar je geheel verzorgd heen kunt varen middels een motorboot. Op dit eiland kan de speler verscheidene co-op mini-games spelen waarbij je medailles kunt winnen. Deze kan je inruilen voor items in het plaatselijke souvenirwinkeltje. De mini-games zullen speelbaar zijn voor twee tot vier spelers.

In deze nieuwe Animal Crossing zal daarnaast ook een Dream Mode aanwezig zijn, waarmee je op bezoek kunt gaan bij de steden van je vrienden. Verder zijn er nog een aantal kleine details bekendgemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kunnen bouwen en aanpassen van wegen, meer keuze krijgen bij het toevoegen van kamers aan je huis en het verkrijgen van een megafoon. Met deze laatste kun je via de ingebouwde 3DS-microfoon je dorpsbewoners lastigvallen en hun aandacht trekken.

Ten slotte zal superartiest KK Slider nu voortaan doordeweeks gaan spelen onder een nieuwe DJ alias. Hij zal gedurende de avonden verschijnen en vooral remixen van oude NES-deuntjes gaan draaien.
Animal Crossing 3DS komt volgende maand uit in Japan en zal naar verwachting bij ons in het eerste halfjaar van 2013 in de winkelrekken liggen.

 1.   
  Daan's avatar

  Welkom in het team Valentijn. 🙂

 2.   
  Valent!jn's avatar

  Danke Schön. ;-)!

 3.   
  Vlinder_'s avatar

  Deze game wil ik zo graag hebben!