Nieuwe DLC Ghost Recon: Future Soldier aangekondigd – Khyber Strike

Zojuist heeft Ubisoft het derde DLC-pakket van Ghost Recon: Future Soldier aangekondigd, onder de naam Khyber Strike. Het pakket bevat drie nieuwe multiplayer mappen, een nieuwe multiplayer modus en een nieuwe coöperatieve map.

De nieuwe multiplayer modus draagt de naam Takeover en daarin moet je punten scoren door de vijanden uit te schakelen, onderwijl je ook een doelwit beschermt zodat de punten vermenigvuldigen. Eigenlijk een soort mix van capture the flag en team deathmatch dus. De drie nieuwe mappen zijn:

Switchback: Ga via de hoofdweg richting de stad en betreed een doolhof van oude gebouwen en smalle steegjes. De bochten van de steegjes zorgen ervoor dat elke hoek een dodelijke val kan zijn.

Palace: Geen tijd om na te denken, zelfs niet in dit prachtige heiligdom. Wat ooit een historisch museum was, is nu een slagveld, met een grote binnentuin temidden van het strijdtoneel.

Transit: Een metrostation in Moskou waar close-range combat de standaard is. Treinen die het station binnen en uitrijden zorgen voor extra gevaar terwijl de Ghost en de Bodark het ondergronds uitvechten.

Naast bovenstaande zal de game ook nieuwe Achievements krijgen en 10 extra levels, om je Ghost nog beter uit te rusten. Khyber Strike is vanaf 9 oktober binnen te halen via Xbox LIVE voor 800 punten en vanaf 10 oktober te spelen voor de PlayStation 3 voor € 9,99.

  1.   
    EggieGame's avatar

    Leuk, kan ik weer eens de game gaan spelen.

  2.   
    SN0WIE's avatar

    Ik moet nog even zien of het het geld waard is.