Ubisoft werkt aan sequel op Ghost Recon: Future Soldier

Ghost Recon: Future Soldier verscheen eerder dit jaar voor de consoles en de pc. De game werd positief onthaald door critici en was ook aan de kassa’s een bescheiden succes. Dat was voor Ubisoft waarschijnlijk genoeg reden om te beginnen aan een sequel.

Op de Facebook-pagina van Ubisoft Kiev werd gisteren onderstaande foto geplaatst. Op de – inmiddels verwijderde – foto valt te zien dat het ontwikkelteam van Ghost Recon Future Soldier: Next wil samenwerken met Ubisoft Kiev.

Ubisoft Kiev portte verschillende games naar de PC, waaronder Ghost Recon: Future Soldier. Wat GRFS: Next precies is, werd niet gezegd, maar de kans is groot dat het hier gaat om een (next-gen) sequel. We wachten nog op een officiële reactie van Ubisoft.

 1.   
  SN0WIE's avatar

  Ghost recon blijft nog steeds een leuk spel. Hopelijk wordt deze wel iets beter dan future soldier.

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Ik vond ‘m zelf eerlijk gezegd een beetje tegenvallen

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Ik moet ghost recon: future soldier nog steeds gaan kopen lijkt me erg leuke game maar geen tijd voor met al die toptitels op moment.

 4.   
  Coldkiller_NL's avatar

  soldierarjan schreef, "Ik moet ghost recon: future soldier nog steeds gaan kopen lijkt me erg leuke game maar geen tijd voor met al die toptitels op moment."

  Bij Steam kun je nog Future Soldier kopen voor 25 euro.

 5.   
  FishHookz's avatar

  Vond hem echt geweldig! Hier heb je echt tactiek voor nodig ^^

 6.   
  Mr Sonic's avatar

  Laat maar komen.