Packshot Gears of War: Judgment onthuld; geen COG op de cover

Vandaag toonden Epic Games en Microsoft de officiële packshot van Gears of War: Judgment. Was het packshot van een Gears of War game voorheen nog altijd uitgerust met een kekke foto van Marcus Fenix en zijn crew, is dat bij Gears of War: Judgment blijkbaar niet het geval. Weliswaar gaat Judgment in tegenstelling ook niet meer over Marcus Fenix en ligt de nadruk nu dus op het verhaal van mede-COG Baird, maar ook hem vinden we niet terug op het kersverse packshot. Het plaatje wat de het doosje van Judgment zal sieren is weer eens iets anders; iets rustiger, voornamelijk. Een goede verandering? Of hadden we toch liever gewoon een toffe afbeelding van Baird gezien? Laat het ons weten!

enter

  1.   
    SonyBoy's avatar

    Y U NO COG ON COVER??!

    Ik vind de cover zelf niet zo mooi, maar gelukkig kijk ik toch alleen tegen de rug van het hoesje aan nadat ik hem in de kast heb gestopt.

  2.   
    FishHookz's avatar

    Vind de cover prachtig, wel even wennen dat er geen CoG op de voorkant staat maar voor derest erg mooi 😉

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Xboxfan schreef, "Y U NO COG ON COVER??!
    Ik vind de cover zelf niet zo mooi, maar gelukkig kijk ik toch alleen tegen de rug van het hoesje aan nadat ik hem in de kast heb gestopt. "

    oehj! Straks is de rug van de cover helemaal wit net als bij een bundel game wanneer je een Xbox 360 console koopt. Of misschien ziet de rug er net zo uit als bijv. De classic editie van Bioshock voor de Xbox 360. Dat zal flink balen zijn! 🙁

  4.   
    Hercules's avatar

    ben benieuwd