Relic Entertainment op zoek naar ontwikkelaars voor free-to-play-game

Free-to-play is trendy. Onlangs werd bijvoorbeeld bekend dat Command & Conquer: Generals 2 dit model zal gebruiken en ook voor de multiplayer van Starcraft II: Heart of the Swarm wordt dit niet uitgesloten. Nu blijkt ook Relic Entertainment interesse in free-to-play te tonen. Het bedrijf is namelijk op zoek naar een senior designer, creative director en executive producer die allemaal aan de slag moeten met een free-to-play-titel.

Eerder ontwikkelde de studio al het gratis spel Company of Heroes Online, dit was echter geen groot succes. Momenteel is het in RTS-games gespecialiseerde Relic Entertainment druk bezig met de ontwikkeling van Company of Heroes 2. Of ook het nog te ontwikkelen free-to-play-spel een RTS zal zijn is nog onbekend, in de omschrijving van de banen wordt geen informatie over de game genoemd.

  1.   
    Neolite's avatar

    Alsjeblieft niet, laat ze alsjeblieft niet Company of Heroes free to Play maken……

  2.   
    Shauwert's avatar

    Neolite schreef, "Alsjeblieft niet, laat ze alsjeblieft niet Company of Heroes free to Play maken……"

    Ze hadden wel company of heroes online in 2010 maar dat ging niet door. Maar er is helaas nog kans. al was company of heroes online nog niet zo slecht 😀 .

  3.   
    ronineter's avatar

    Neolite schreef, "Alsjeblieft niet, laat ze alsjeblieft niet Company of Heroes free to Play maken……"

    maakt niet uit, ik zal er mijn geld niet uit gaan geven aangezien wat ik bij company of heroes online gezien heb het kopen niet waard was

  4.   
    Neolite's avatar

    Company of Heroes Online was een draak van een game. Company of Heroes was vele malen beter. 😉