Nieuwe Ecco the Dolphin-game op komst?

Meer nieuws van het Twitterfront: Ed Annunziata, geestelijk vader van Ecco the Dolphin, maakt via diverse tweets bekend dat er wellicht een nieuw avontuur van de beroemde dolfijn op komst is. De naam “Ecco” zal wellicht bij jongere gamers geen belletje doen rinkelen. De laatste game uit de reeks, Ecco the Dolphin: Defender of the Universe, stamt namelijk alweer uit het jaar 2000.

Op 19 september liet Annunziata op Twitter het volgende weten:

Ecco fans, I need you to follow & tweethank @ scottfoe, he convinced SEGA to meet with me now chances of a new Ecco the Dolphin x100!
Op 21 september verscheen het volgende bericht waaruit voorzichtig opgemaakt kan worden dat het begin van een ontwikkelproces in gang is gezet:
It’s nice to see BAD dolphin doodles on my office white board again!
Annunziata liet gisteren weten dat het componist Spencer Nilsen heeft weten te strikken voor de soundtrack van het nieuwe Ecco-avontuur. Nilsen was eerder verantwoordelijk voor de soundtrack van het oorspronkelijke Ecco the Dolphin (1992) en het vervolg Ecco: The Tides of Time (1994). Beide games verschenen op de inmiddels antieke Sega Megadrive (en Mega CD). In de loop van de komende dagen zullen er waarschijnlijk meer nieuwtjes opduiken. We houden Twitter dan ook goed in de gaten.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Als dit waar is, lijkt het me beter geschikt als XBLA en PSN game.