Multiplayer Halo 4 vereist 8 GB vrije ruimte

Kijken jullie al uit naar Halo 4? Houdt er dan wel rekening mee dat, indien je de multiplayer wilt spelen, je 8 GB aan vrije ruimte nodig hebt. De bestanden kunnen zowel op de harde schijf van de Xbox 360, als op een USB-stick geïnstalleerd worden. Het wordt echter wel aanbevolen om deze vrije ruimte op de harde schijf te hebben, dit zou ‘de optimale ervaring’ opleveren:

At a minimum, you’ll need at least an 8GB USB Flash Drive or an Xbox 360 Hard Drive to play Multiplayer mode in Halo 4. For an optimal experience playing with an Xbox 360 Hard Drive is highly recommended.
Deze benodigde ruimte zou wel eens nodig kunnen zijn voor de Spartan Ops-missies. Ontwikkelaar 343 Industries is van plan deze missies jarenlang af te leveren.

 1.   
  mmx's avatar

  Geeft niet ik heb ruimte zat 😉 🙂

 2.   
  grassyfuzz's avatar

  Mijn ruimte kan toch niet vol 😛

 3.   
  Tadao's avatar

  Ja dag, ik heb een oude xbox met meestal maar 2 á 3 gb vrije ruimte. De xbox heeft me dusver goed gedient en ik ga het niet inruilen vanwege 1 spel waar ik al niet teveel vertrouwen in heb

 4.   
  Relief's avatar

  Tadao schreef, "Ja dag, ik heb een oude xbox met meestal maar 2 á 3 gb vrije ruimte. De xbox heeft me dusver goed gedient en ik ga het niet inruilen vanwege 1 spel waar ik al niet teveel vertrouwen in heb"

  Je bent niets anders bezig dan jezelf te overtuigen het spel niet te kopen. En 8GB USB-stick kost geen drol tegenwoordig.

 5.   
  nunen007's avatar

  Nee, ik heb een 4gb xbox. Dat word dan een usb kopen.

 6.   
  Fabianb's avatar

  Tadao schreef, "Ja dag, ik heb een oude xbox met meestal maar 2 á 3 gb vrije ruimte. De xbox heeft me dusver goed gedient en ik ga het niet inruilen vanwege 1 spel waar ik al niet teveel vertrouwen in heb"

  http://www.bol.com/nl/l/computer/pc-accessoires-dataopslag-usb-sticks/N/7117+1283+1285+5260+7373/index.html

  😳

  Btw, wat voor Xbox 360 heb je dan? Geen arcade want die heeft maar 256mb, dus je hebt minimaal 60 GB (Pro). Dus je bent niet bereid wat andere spellen eraf te halen in plaats voor nieuwere?

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Fabianb schreef, "

  ”Tadao” schreef, "Ja dag, ik heb een oude xbox met meestal maar 2 á 3 gb vrije ruimte. De xbox heeft me dusver goed gedient en ik ga het niet inruilen vanwege 1 spel waar ik al niet teveel vertrouwen in heb"

  http://www.bol.com/nl/l/computer/pc-accessoires-dataopslag-usb-sticks/N/7117+1283+1285+5260+7373/index.html
  😳
  Btw, wat voor Xbox 360 heb je dan? Geen arcade want die heeft maar 256mb, dus je hebt minimaal 60 GB (Pro). Dus je bent niet bereid wat andere spellen eraf te halen in plaats voor nieuwere?"

  Je heb ook xbox 360 gehad met 20Gb schijf dacht ik

 8.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb zelf ook een 20gb HD in men Xbox 360 zitten, dat is voor mij meer als genoeg. Ik ga Halo 4 niet meer halen, moet Reach nog altijd uitspelen. Gebruik mijn console nu nog alleen maar voor race games, rest speel ik alleen maar op de PC. Dan hoef je ook niet meer als 20gb te hebben!

 9.   
  firehopper211's avatar

  Is dit dan een 2de disc ofzo en geldt dit alleen als je het wil installeren? in ieder geval kan ik dan wel de installatie van Halo: Reach en misschien nog een ander er af halen. Aan de andere kant zou ik een grotere hardeschijf willen hebben aangezien m’n 60GB snel een paar keer opnieuw vol zit te raken.