007 Legends bevat level van On Her Majesty’s Secret Service

James Bond is 50 jaar oud geworden en om dat te vieren komt Activision met 007 Legends, een game die gebaseerd is op vijf verschillende Bond-films. De eerste, Moonraker, werd bij de release al onthuld, maar zojuist liet het bedrijf weten dat ook On Her Majesty’s Secret Service vertegenwoordigd zal worden.

Deze film verscheen in 1969 en bevatte George Lazenby als Bond, maar ook de (toen nog) knappe actrices Diana Rigg en Telly Savalas. Activision wilde helaas nog geen details over de betreffende missie vrijgeven, maar het bedrijf had wel al enkele screenshots voor ons in petto. Check deze hieronder.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Remco_MUFC's avatar

  Film nog nooit gezien, meschien omdat het punt is dat George Lazenby maar 1x James bond speelde. Daarom neem ik aan dat het spel ook niet zo’n succes zal worden. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  FishHookz's avatar

  Heb de film ook nog nooit gezien, maar wat me wel opvalt is dat deze screenshots er grafisch anders uitzien dan wat ik zag in de trailer en in de voorgaande screenshots… Iemand met me eens ?

 3.   
  tijn80's avatar

  GN Bacon schreef, "Heb de film ook nog nooit gezien, maar wat me wel opvalt is dat deze screenshots er grafisch anders uitzien dan wat ik zag in de trailer en in de voorgaande screenshots… Iemand met me eens ?"

  Grafisch ziet het er nog niet zo best uit voor de huidige standaarden, maar dit poetsen ze naderhand nog wel bij (hoop ik ๐Ÿ˜‰ )

  Hier nog wat meer screenshots

 4.   
  FishHookz's avatar

  tijn80″]

  ”GN Bacon schreef, "Heb de film ook nog nooit gezien, maar wat me wel opvalt is dat deze screenshots er grafisch anders uitzien dan wat ik zag in de trailer en in de voorgaande screenshots… Iemand met me eens ?"

  Grafisch ziet het er nog niet zo best uit voor de huidige standaarden, maar dit poetsen ze naderhand nog wel bij (hoop ik ๐Ÿ˜‰ )
  Hier[/b] nog wat meer screenshots"

  Ja dat ben ik wel met je eens dat deze game tot nu toe grafisch achterhaald is, maar als de game word zoals we hier zien op de screenshots vind ik het ook best hoor want van mij hoefd het helemaal niet haarscherp ๐Ÿ˜‰ Vond de Goldeneye remake er ook wel leuk uitzien ๐Ÿ™‚

 5.   
  studio dewolf's avatar

  Yes, die film is 1 van mijn favoriete 007-film ๐Ÿ˜†

 6.   
  tijn80's avatar

  studio dewolf schreef, "Yes, die film is 1 van mijn favoriete 007-film ๐Ÿ˜† "

  O…K… Nooit verwacht dat iemand dat ooit zou zeggen ๐Ÿ˜•

 7.   
  Nivhao's avatar

  ‘maar ook de (toen nog) knappe actrices Diana Rigg en Telly Savalas’

  Oke het is een bevestiging van het feit dat ik echt een fossiel ben ๐Ÿ˜ฅ

  maar Telly Savalas een knappe actrice noemen gaat ietwat ver ๐Ÿ˜€

  Link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Telly_Savalas

 8.   
  jamrex007's avatar

  tijn80″][quote=”studio dewolf schreef, "Yes, die film is 1 van mijn favoriete 007-film ๐Ÿ˜† "

  O…K… Nooit verwacht dat iemand dat ooit zou zeggen ๐Ÿ˜• [/quote]
  Het is tenslotte wel de enigste film waar James Bond gaat trouwen ๐Ÿ˜‰ maar dit is niet mijn favoriete film dat blijft nog steeds From Russia With Love.

 9.   
  Petor's avatar

  jamrex007″]

  ”tijn80″ schreef, "[quote=”studio dewolf schreef, ".."

  O…K… Nooit verwacht dat iemand dat ooit zou zeggen ๐Ÿ˜• "

  Het is tenslotte wel de enigste film waar James Bond gaat trouwen ๐Ÿ˜‰ maar dit is niet mijn favoriete film dat blijft nog steeds From Russia With Love. [/quote]

  From Russio With Love is een van de weinige Bonds nog minder dan de Lazenby crap! Hoe kan dat nou! Waarom zegt niemand Licence to Kill?? ๐Ÿ™‚