FIFA 12 Euro 2012 DLC dit weekend in prijs verlaagd

Heb je na de nederlaag van Nederland nog geen genoeg van het EK? Of sta je te springen om de wedstrijden van Oranje digitaal na te spelen en deze keer wel te winnen? Dan is een aanschaf van de Euro 2012 DLC voor FIFA 12 het overwegen waard. Zeker aangezien de content dit weekend in prijs verlaagd is!

Tot maandag 25 juni kost de Euro 2012 DLC in plaats van €22,99 namelijk slechts €12,99! Ook Xbox 360-bezitters profiteren van dit voordeel: zij betalen tijdelijk geen 1800 MS Points, maar 1350 MS Points. De DLC bevat de 53 nationale teams die meedoen met de UEFA en de acht officiële stadions die we kennen uit het EK. Let wel op: het gaat hier niet om een stand-alone uitbreiding, dus je moet FIFA 12 in je bezit hebben om de content te kunnen spelen.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Gewoon lekker wachten tot Fifa 13 komt, vind dit altijd zulke onzin. Geef de mensen die de game hebben gekocht dit lekker gratis, wat fan service!

  2.   
    leider1000's avatar

    ik vraag me af waarom ze zo snel korting geven op een dlc ?

  3.   
    yostiemontana's avatar

    ”leider1000″ schreef, "ik vraag me af waarom ze zo snel korting geven op een dlc ?"

    Omdat het EK op 1 juli is afgelopen. Daarna zullen er maar weinig mensen zijn die het willen hebben. Vooral omdat over een paar maanden fifa 13 uitkomt.

  4.   
    Talska's avatar

    Zag Fifa 12 gister liggen voor 20 euro. Maar op 1 of ander manier vind ik het zonde geld.

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    yostiemontana schreef, "

    ”leider1000″ schreef, "ik vraag me af waarom ze zo snel korting geven op een dlc ?"

    Omdat het EK op 1 juli is afgelopen. Daarna zullen er maar weinig mensen zijn die het willen hebben. Vooral omdat over een paar maanden fifa 13 uitkomt. "

    Klopt. Redelijk gebruikelijk ook. Zo was FIFA World Cup 2010 tijdens het WK ook al snel voor zo’n €20,- te vinden. 🙂

  6.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    RenevdGijp schreef, "Gewoon lekker wachten tot Fifa 13 komt, vind dit altijd zulke onzin. Geef de mensen die de game hebben gekocht dit lekker gratis, wat fan service!"

    Wat jij zegt is onzin!!

  7.   
    Remco_MUFC's avatar

    I_Eat_Noobsz schreef, "

    ”RenevdGijp” schreef, "Gewoon lekker wachten tot Fifa 13 komt, vind dit altijd zulke onzin. Geef de mensen die de game hebben gekocht dit lekker gratis, wat fan service!"

    Wat jij zegt is onzin!!"

    Inderdaad, want er klopt niks van. Meschien bedoel je de mensen die de FIFA Special Edition hebben gekocht dat die hem gratis moeten krijgen? 😮

  8.   
    -B9D7L-'s avatar

    Talska schreef, "Zag Fifa 12 gister liggen voor 20 euro. Maar op 1 of ander manier vind ik het zonde geld."

    En op Xbox live marktplace kost die 70 euro!!! 😕