EA sluit servers van FIFA 12

FIFA 12-spelers doen er goed aan om de komende tijd extra te genieten van hun online-speelsessies, want EA heeft laten weten dat het op 28 februari de servers voor de game offline zal halen. Het is vanaf dan niet meer mogelijk om gebruik te maken van de online-functionaliteiten van de game. De singleplayer blijft wel gewoon speelbaar, evenals de offline multiplayer.

Het is enigszins opvallend dat EA de servers van FIFA 12 nu al sluit, aangezien de game nog geen twee jaar geleden verschenen is. Voetballiefhebbers zullen dus FIFA 13 of 14 moeten aanschaffen, maar laten we eerlijk zijn: met alle extra features is dat zeker geen straf.

 1.   
  fdennis's avatar

  Knap asosociaal van EA. Ik kan het me na een jaar of 4 wel voorstellen. Maar er zijn genoeg mensen die fifa 12 nog spelen. Ben al geen fan van EA maar dit is de zoveelste reden waarom ik dat niet ben. Ze slopen zoveel goeie games die ze opkopen en bij bijna elke game word dan verlies gedraaid. En dan moeten mensen maar weer een nieuwe fifa kopen om online te kunnen. Om zo weer geld te spekken. Echt heel asosociaal. Laten ze eens een fatsoenlijke game uitbrengen. Fifa , battlefield en de nfs franchises kennen we al ruim 10 jaar.Maar alles wat daarna is uitgebracht is groten deels crap. En de ea service is ook zeer belabberd. Ben blij dat het bijna jaarlijks word verkozen voor slechtste bedrijf van Amerika. Ze verdienen het!!

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Hmmmm, ik herinner me nog dat je laatst op Origin kon stemmen welke game je voor €1 zou willen kopen. Volgens mij waren het FIFA12, BF:BC2 en Sims. Had knap lullig geweest als iedereen FIFA12 dan voor €1 had gekocht, en dat nu de servers sluiten. Overigens vind ik dit ook belachelijk vroeg: de game is net 2 jaar oud

 3.   
  NoFearz's avatar

  Dat is inderdaad erg snel.

 4.   
  B_Okken's avatar

  wel heel snel ja.

 5.   
  Remco_MUFC's avatar

  En dit is weer een van de vele redenen waarom EA het meest gehaate bedrijf in de wereld is.