EK Film: Poule C, 3e ronde

Voor het Oranjelegioen zit het EK voetbal er wel op nu. Gelukkig is er nog altijd het EK film. Vandaag kun je stemmen op de derde ronde van poule C! Angels & Demons en Pan’s Labyrinth moeten nog vol aan de bak om de volgende ronde te halen. Daarbij lijkt Pan’s Labyrinth de beste papieren te hebben, omdat Angels & Demons nog de lastige wedstrijd tegen Braveheart voor de boeg heeft.

VS
Season of the Witch: Twee 14e eeuwse ridders, die opgestapt zijn uit de grote kruistochten, worden belast met het transport van een vrouw die van hekserij wordt verdacht naar een klooster. Zij wordt verdacht van het veroorzaken van de pest.
Pan’s Labyrinth: In het fascistische Spanje van 1944 ontsnapt de kleindochter van een sadistische legerofficier in een meeslepende fantasie wereld.
Braveheart lijkt al zeker van de volgende ronde, al is het nog niet helemaal veilig.

VS
Angels & Demons: Symbolendeskundige Robert Langdon werkt aan het oplossen van een moord en het voorkomen van nieuwe moorden en een terroristische aanslag tegen het Vaticaan. Daarbij moet hij een spoor volgen dat al eeuwen geleden is uitgezet.
Braveheart: William Wallace verenigt de 13e eeuwse Schotten in hun strijd om de Britse overheersers te verdrijven.
Tijd om weer te stemmen! Mocht je alles over het EK nog eens rustig willen nalezen, kijk dan op de MoviesNET EK film pagina. Ook kun je rustig nalezen wat de uitslagen waren en wie er goed voor staan in het overzicht En, tot slot, stemmen kan natuurlijk ook weer via de MoviesNET facebook pagina

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren