EK Film: Poule B, 3e ronde

Weet Nederland Portugal te verslaan met minimaal twee doelpunten verschil? Soldaat van Oranje is al zeker van een plaats in de kwartfinale. Maar wie voegt zich daar bij? Dat mogen Melancholia en Inglourious Basterds in een rechtstreeks duel samen uitmaken. Soldaat van Oranje zal in ieder geval de eerste plaats in de poule veilig willen stellen tegen Belle Époque.

VS
Soldaat van Oranje: De Tweede Wereldoorlog door de ogen van verschillende Nederlandse studenten. Ze worden gevolgd ten tijde van de inval, de Duitse bezetting en de bevrijding.
Belle Époque: Een jonge soldaat deserteert uit het leger en komt op het platteland terecht. Hij wordt verwelkomt door een boer vanwege zijn politieke ideeën. De boer heeft vier dochters, die de jonge soldaat allemaal willen hebben.
En dan is er dus die andere wedstrijd, waarin twee kanshebbers voor de volgende ronde het rechtstreeks tegen elkaar opnemen. Inglourious Basterds heeft, op saldo, aan een gelijkspel genoeg.

VS
Melancholia: Twee zussen met een toch al niet al te beste relatie worden nog verder op de proef gesteld door een vreemde planeet die op ramkoerst lijkt te liggen met Aarde.
Inglourious Basterds: Een groep Joods-Amerikaanse soldaten bekend onder de naam “The Basterds” is uitverkoren om angst te zaaien in het Dritte Reich door Nazi’s te scalperen en bruut te vermoorden.
Tijd om weer te stemmen! Mocht je alles over het EK nog eens rustig willen nalezen, kijk dan op de MoviesNET EK film pagina. Ook kun je rustig nalezen wat de uitslagen waren en wie er goed voor staan in het overzicht En, tot slot, stemmen kan natuurlijk ook weer via de MoviesNET facebook pagina

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren