Komt er Dino DLC voor Battlefield 3?

Na het verschijnen van een screenshot van Battlefield 3 met hierop een Tyrannosaurus Rex vroegen veel fans zich af of deze horde-achtige modus ooit verwezenlijkt zou worden in de daadwerkelijke game. Het idee zou intense actie combineren met humor en co-op survival. DICE heeft echter tot vandaag de belangstelling naar een dergelijke modus niet serieus genomen, of op vragen hierover gereageerd. Tot gisteren, want DICE liet een fan het volgende weten op de officiële Battlefield 3 Twitter:

@zamielk No, at this time there is no word on a dinosaur DLC. Would you like one? And if so, would it be humans vs. dinosaurs?
Is er hoop? Kunnen we binnenkort dinosaurussen gaan schieten in Battlefield 3? Als het aan de community manager van de game ligt wel, want als er veel over getwitterd wordt, kan het bedrijf dit onmogelijk negeren.
Glad to see the enthusiasm. Really, though, if this is something you guys want the best way to go about it is to try to get #BF3Dinos off the ground on Twitter. If that shit trends it’s pretty hard to ignore.
Het enige wat we hieruit kunnen opmaken is dat DICE wellicht toch plannen heeft voor een dergelijke modus. Er is echter maar één manier om volgens de community manager aan dit stukje gameplay te komen; Twitteren met #BF3Dinos. Zien jullie een Dino mode wel zitten, of kan DICE zich beter focussen op de “normale” game?

[SCREENSHOTS]

  1.   
    lassieman's avatar

    Dat zou wel grappig zijn hoor ;d

  2.   
    triggermike's avatar

    the dino apocalyps is here!!! i want!!
    ps op de container staat Trex dus ik denk wel dat het zal uitkomen.
    i hope 😀

  3.   
    Fox's avatar

    Lijkt me geweldig om dino’s te schieten in plaats van zombies.

  4.   
    gatemaster64's avatar

    ik zou het een heel goed idee! vinden want ik gebruik nu al vaak humor in bf3! 😀

    ik teabag campers die gewoon nog leven! oftewel ik ben een iemand die op campers jaagt! 😛

  5.   
    Sem_The_Man's avatar

    haha, lijkt me wel apart

  6.   
    Fabianb's avatar

    Nee, ik gok dat dit niet gaat gebeuren. Al is het wel grappig. 😉

  7.   
    RenevdGijp's avatar

    Dit zou super grappig zijn.

  8.   
    MelvinK's avatar

    laat komen maar komen die hap , lijkt me wel leuk eens wat anders dan normale shooter of tegen mensen of robots of aliens , nu de dinos – ben namelijk al een aantal jaar aant w8ten op een nieuwe dino crisis 1 en 2 geweldig 3 gingen ze de mist in , maar idd bf3 met dinos en leuke missies lijkt me zeker wel wat 😀

  9.   
    LegendJordy's avatar

    als je kijk op de achtergrond ( links ) zie je toch echt een iemand in de mond vallen volgens mij… 😀 het lijkt me wel heel erg vet ! #AWESOMEEE

  10.   
    ms13694's avatar

    Dat zou nu dlc zijn die wel zou kopen

  11.   
    Tibor922's avatar

    http://www.youtube.com/watch?v=WtoCwYiZZKI

  12.   
    Pretbek's avatar

    ja ik dacht het ff niet he

  13.   
    zombieschaap's avatar

    zou wel leuk zijn, genoeg van zombies in elk spel

  14.   
    Stubborn's avatar

    yes pleaseeeee

  15.   
    cool ice's avatar

    zou wel grappig zijn, maar ik denk dat battlefield te serieus is om ineens met dino’s aan te komen. maar wat hij ook zegt als iedereen er enthousiast over is waarom niet.

  16.   
    yostiemontana's avatar

    Het is weer eens wat anders dan zombies 😛 Bij de titel dacht ik: dit slaat helemaal nergens op. Maar nu ik de screenshot heb bekeken, is het wel heel erg vet. Zou je in de MP ook als dino kunnen spelen? Als dat zo is, ga ik hem zeker weten kopen 😀