Plot details bekend van sequel The Woman in Black

The Woman in Black deed het goed bij het grote publiek. De horror, met een hoofdrol voor Daniel Radcliffe, bekend van de Harry Potter-films, wist ruim 120 miljoen dollar aan inkomsten te vergaren. Om die reden zal er dan ook een vervolg komen op de film.

The Woman in Black: Angels of Death zal opnieuw Eel Marsh Harsh centraal zetten. Het huis wordt door de overheid tijdens de Tweede Wereldoorlog in beslag genomen en omgebouwd tot een militair psychiatrisch instituut. De stroom van aangeslagen soldaten doet echter een duistere inwoonster ontwaken. Eve, een mooie en jonge verpleegster komt er al snel achter dat ze de aangeslagen soldaten niet alleen van hun eigen demonen moet redden. Ze slaagt echter niet in haar acties, en een voor een worden de soldaten het slachtoffer van de Woman in Black.

Waar de eerste film zich rond de eeuwwisseling afspeelde, zal de sequel Angels of Death zo’n veertig jaar later plaats vinden, tijdens de Tweede Wereldoorlog dus.

James Watkins zal wederom als regisseur het project aansturen. Wanneer The Woman in Black: Angels of Death zal verschijnen, is nog onbekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren