Nieuwe baas THQ lijkt weinig te zien in Darksiders III

Dat het niet goed gaat met uitgever THQ komt voor weinigen als een verrassing. Het bedrijf zal Devil’s Third bijvoorbeeld niet uitgeven, de aandelen van het bedrijf staan erg laag en ontslagen zijn niet ongewoon geworden. Ook qua nieuwe games blijkt het moeilijk te gaan, want het lijkt erop dat een derde Darksiders-deel het daglicht niet onder de THQ-banier zal zien.

Het nieuwe hoofd van THQ, Jason Rubin, lijkt namelijk niet erg gecharmeerd van het idee een derde Darksiders-deel uit te geven. Vigil Games zal volgens de man namelijk ook andere games kunnen maken.

Darksiders II is very interesting but I think I can get that team to make other very interesting games.
Laatst heeft THQ aangegeven zich meer te willen richten op kleine en downloadbare games en spellen voor mobiele apparaten. Naar verluid zou een Darksiders III te duur zijn en daarmee een te groot financieel risico vormen voor het bedrijf.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dus in andere woorden: Er komt alleen een deel 3 als deel 2 goed verkocht wordt 😆

 2.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  ja ik zie al nix in Darksiders 2 laat staan 3, ik snap ook niet hoe een bedrijf als THQ nu van zo een titel als Darksiders 2 afhankelijk kan zijn 😕

 3.   
  Morgaro's avatar

  Ze zouden hém moeten ontslaan! Darksiders is één van de beste games van THQ.

 4.   
  Rise Against's avatar

  THE-DUTCH-GUY schreef, "ja ik zie al nix in Darksiders 2 laat staan 3, ik snap ook niet hoe een bedrijf als THQ nu van zo een titel als Darksiders 2 afhankelijk kan zijn 😕 "

  De vorige Darksiders was een kleine sleeper hit, en de game heeft toch wel een fanbase opgebouwd. Dit is samen met de Saints Row en Company of Heroes serie toch wel THQ’s belangrijkste game 😉

 5.   
  firehopper211's avatar

  Ik hoopte nog zo op een compleet verhaal met The Four Horsemen. 🙁