The Hangover: Part III in Mexicaans Tijuana?

Het is al weer een jaar geleden dat The Hangover: Part II in de bioscopen verscheen. Zelf waren we er toen niet helemaal van onder de indruk, en die mening werd door vele anderen gedeeld. De film leek simpelweg een regelrechte kopie te zijn van het eerste deel, met als enig verschil dat Part II in Bangkok gesitueerd was.

Het is al bekend dat een derde deel zal verschijnen. Regisseur Todd Phillips liet een tijdje geleden ook al weten dat

Obviously we always envisioned it as a trilogy. The third would be very much a finale and an ending… I haven’t discussed it with these actors yet. [It would] not follow the same template, but is very much a new idea.
Met een nieuw idee hoort eigenlijk ook een andere setting. Waar deel 1 zich grotendeels in Las Vegas afspeelde, gaan er geruchten dat we in The Hangover: Part III gestoorde avonturen in het Mexicaanse Tijuana gaan zien. Desondanks wordt er ook gezegd dat er sowieso nog in Las Vegas opnames zullen plaatsvinden.

Over een mogelijk verhaal valt momenteel ook alleen nog naar te gissen, maar een gerucht stelt dat Alan (Zach Galifianakis) naar een psychiatrische inrichting wordt gestuurd en dat de rest van de kliek hem zal proberen te bevrijden.

Eén ding is al wel zeker. The Hangover: Part III zal vanaf eind mei 2013 in de bioscopen te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren