Max Payne 3 PC patch nu te downloaden

Max Payne 3 is de langverwachte game van Rockstar Studios en houdt menig gamer in zijn greep. De titel verscheen eerst voor de consoles en recentelijk voor de PC. Rockstar heeft veel werk in de PC-versie gestopt en ervoor gezorgd dat de titel geen goedkope port is geworden: denk aan prachtige, high-resolution textures en andere optimalisaties. Helaas is de titel niet 100% bug-vrij, maar juist daarom heeft de ontwikkelaar een patch vrijgegeven.

De patch lost een aantal problemen op en geeft de speler meer vrijheid op het gebied van configuratie. Bekijk de patchlog hieronder:

 • Fixed reported issues with needing service packs, compatibility with incorrect OS.
 • Fixed a range of issues which could have led to crashes on startup and in-game.
 • Fixed reported issues of audio dropouts when no audio device was plugged in, or when the headphones/speakers disconnected while in game.
 • Fixed reported issues of mouse being sluggish, especially in prone and Shootdodge. Increased top end range of mouse sensitivity, but kept the slider from 1-10, allowing the user more range in their sensitivity setting.
 • Fixed reported issues of mouse acceleration affecting aiming.
 • Included commandline option to disable mouse acceleration, -nomouseaccel (In a future update, this will be added as an option in the Mouse Controls menu).
 • Fixed reported issues of game locked in incorrect aspect ratio, or alt-entering and having incorrect aspect ratio. Added commandline option for locked aspect ratio as commandline option -aspectratio width:height (ie. -aspectratio 4:3 / -aspectratio 16:9) In a future update, this will be added as an option in the Graphics menu.
 • Fixed reported issues of the video card reporting having 0MB of video memory available. Users unable to adjust Graphics options because of this (Also helps fix stuttering on some video cards).
 • Heb je de game nog niet gespeeld en wil je nog even nalezen wat GamersNET ervan vond? Lees dan hier de review.

  1.   
   Rijstekorrel's avatar

   Heeft de PS3 versie ook problemen ? gisteren gehaald ga hem vanavond spelen 8)

  2.   
   soldierarjan's avatar

   ”Carlos0_0″ schreef, "Heeft de PS3 versie ook problemen ? gisteren gehaald ga hem vanavond spelen 8) "

   Ik heb gisteren de ps3 versie uitgespeeld ik ben in singelplayer geen problemen tegen gekomen online weet ik nog niet.
   Veel plezier met max payne 3 en dat ga je er zeker mee hebben.

  3.   
   coole25's avatar

   Heeft de PS3 versie ook problemen ? gisteren gehaald ga hem vanavond spelen de ps3 versie heeft problemen als je online speelt ik heb hem nu al bijna aan maand en elke dag heb ik online problemen en rockstar is traag om die problemen op te lossen maar voor de rest is max payne3 de max 😀 8)

  4.   
   Rijstekorrel's avatar

   Oke tnx maar ik ga toch niet online gamen ik ben niet van het online spelen :p, Ik gaat lekker in me stoel voor me nieuwe tv zitten en van de story mode genieten 8)

  5.   
   DeAdSeYe's avatar

   Deze is 2 dagen geleden al te downloaden! Alhoewel ik al deze problemen niet had, alleen connection problemen met multi-player heb ik helaas niks aan deze patch.
   Hopelijk komen ze snel met meerdere patches!

  6.   
   coole25's avatar

   mijn ps3 loopt soms vast en als ik een in gane wars zit word ik meestal er uit gesmeten en het delen van teams is ook ni hoe het moet en als iemand er in komt met kei slecht internet verbinding da loopt het ook altijd vast dus daar moeten ze iets aan doen wete is ni leuk als je goed aan het spelen bent en 1 van die problemen komt dan zede de moet kwijt als julie mij snapen 8)

  7.   
   Sub-Zeuro's avatar

   ”Carlos0_0″ schreef, "Heeft de PS3 versie ook problemen ? gisteren gehaald ga hem vanavond spelen 8) "

   Heb MP3 vorige week uitgespeeld ben nu bezig met hardcore mode en hoop dat er snel een patch komt voor de game er zitten tal van foutjes in waaronder dat de stipje om te richten soms verdwijnt tijdens slow motion….en soms framerate drops of dergelijks. Heb de game ook eerst op de XBOX360 gespeeld waar de game véél lekkerder op draait en soepeler en 1080P, maar de ps3 heeft de iets mooiere kleuren en lichteffecten enzo….daarom heb ik de game toch geruild met de PS3 versie, is toch mooier dan de 360 versie uiteindelijk…maar niet echt veel beter … het scheelt bijna niets….bijna. 🙂