Rockstar-games voor een schijntje in de Humble Store

GTA 5 verschijnt aanstaande dinsdag voor de pc en wij merken dat het wachten deze laatste dagen steeds moeilijker wordt. Gelukkig komt de Humble Store met de perfecte manier om de tijd te doden!

Vrijwel alle Rockstar-games zijn namelijk flink in prijs verlaagd. Zo kun je GTA 4 oppikken voor een schamele 4 euro en de Complete Edition van L.A. Noire – die tevens alle DLC bevat – is met 8 euro ook zeker niet duur. De oudere Rockstar-games zijn al helemaal goedkoop: Bully, Manhunt, Max Payne en GTA III, Vice City en San Andreas kosten allemaal nog geen twee euro per stuk. Wat kun je tegenwoordig nog kopen voor twee euro? Tientallen uren speelplezier, zo blijkt!

Check de Humble Store voor een compleet overzicht van alle afgeprijsde Rockstar-games. De actie loopt tot maandag 19:00 uur en zoals altijd doneert de Humble Store 10 procent van jouw aankoopgedrag aan het goede doel, waardoor de winkel nu al 2,5 miljoen dollar heet ingezameld.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Nice! Zit er aan te denken LA Noire binnen te halen. Heb em altijd al is willen proberen 🙂

 2.   
  Tom's avatar

  LA Noire is een aanradertje, sowieso! Baal er nog steeds van dat m’n schijfje onleesbaar is op Xbox 360…

 3.   
  23tygo's avatar

  Zeker niet duur! maar ben niet zo van die oude games.

 4.   
  Hielke's avatar

  Hoewel ik alle GTA-games al heb gevirtualiseerd tijdens de laatste R* sale op Steam bedenk ik me nu pas dat ik ze nog niet heb gespeeld sindsdien. Tijd om ze te installeren om de tijd tot dinsdag te overbruggen!

 5.   
  Mjolnir's avatar

  Verleidelijk maar ik wacht toch echt even tot dinsdag

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Cool, wil nog steeds een keer gta 3 en vice city op pc hebben. Zou je op steam toch weer 10 euro aan kwijt zijn per game

 7.   
  Hielke's avatar

  @pokemontrainer5optwitch dat is niet correct.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hielke schreef, "@pokemontrainer5optwitch dat is niet correct."

  Ik bedoelde dat ze zonder korting normaal gesproken 10 euro zijn op steam, maar je hebt gelijk op steam zijn ze nu ook afgeprijsd