Ook Medal of Honor: Warfighter naar de PlayStation Vita?

Waar we eerder vandaag al een schitterend bericht hadden over Assassin’s Creed III: Liberation voor de PlayStation Vita, gaan nu ook de geruchten dat EA’s Medal of Honor: Warfighter tevens naar Sony’s handheld komt. De Franse retailer CDiscount heeft de shooter namelijk op haar webshop staan en je zou Warfighter ook al kunnen reserveren voor de Vita.

French retailer CDiscount has listed up Medal of Honor: Warfighter for the PlayStation Vita.
Electronic Arts houdt haar lippen stijf op elkaar, maar de kans is groot dat Medal of Honor: Warfighter op de E3 wordt aangekondigd voor de PlayStation Vita. Als de shooter naar de handheld komt, moet deze wel over een aantal dagen onthuld worden, aangezien de Vita-versie volgens de retailer net als de PC- en consoleversies gepland staat voor 26 oktober.

En daarnaast komt er ook een Call of Duty naar de Vita, maar of dat invloed heeft op de keus van EA, blijft gissen. We komen het over een paar dagen te weten of de geruchten kloppen. Het zou de Vita in ieder geval goed doen om zo’n titel te hebben.

Tot slot staat er ook een Need for Speed klaar voor de handheld.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Nicenicenice, Lijkt erop dat de PSvita dit jaar veel nieuws gaat krijgen op de E3 🙂

 2.   
  fdennis's avatar

  Denk dat Sony’s persconferentie alleen maar over de Vita zal gaan. De game snackt naar grote games. En als ze de verkopen omhoog willen gooien dan zullen ze echt met CoD , Assassins Creed en een eventuele GTA titel mee aankomen op de e3 en ook eens wat beelden laten zien. Zodat er meer mensen een Vita willen hebben. Jammer genoeg is de persconferentie om 3 uur s’nachts. Vorig jaar geloof ik al zon rot tijd en nu weer:(.

 3.   
  AweSomeGlory's avatar

  Ik denk dat de E3 heel wat Vita kopers oplevert.

 4.   
  brend5's avatar

  zou wel vet zijn, geeft me wel meer reden om een vita te kopen, want nu zou ik hem alleen kopen voor Uncharted en mogelijk AC3 Liberation.

 5.   
  gatemaster64's avatar

  dan zijn de graphics denk wel een stuk slechter!