Krijgt de multiplayer van Halo 4 Killstreaks?

Op beeldmateriaal afkomstig van een off-screen shaky camera dat opgenomen is op VHS-kwaliteit is te zien dat Halo 4 wellicht Killstreak-rewards krijgt. Helaas is de footage van YouTube afgehaald vanwege een auteursrechtelijke claim van Microsoft, maar de informatie zal het internet niet verlaten.

Zo laat de video zien dat de speler een melding krijgt om de D-pad te gebruiken. Deze melding geeft drie opties om uit te kiezen, echter is de footage te wazig om te zien welke opties de speler voorgeschoteld krijgt. 343 Industries heeft gezegd drastische veranderingen door te voeren in de gameplay van Halo 4. Het ziet er zeker naar uit dat ze de franchise hun eigen visie meegeven, na het stokje te hebben overgenomen van Bungie. Tot nu toe is het officieel bekendgemaakt dat Halo 4 in ieder geval een currency systeem, Spec Ops-achtige modus, Forerunner Vision en de terugkomst van Armor Abilities zal bevatten. De multiplayer wordt verder vernieuwt door het verhaal gedreven te maken en zal het eeuwige gevecht tussen het Red en Blue team verklaren.

Het is niet vergezocht om te denken dat Halo 4 Killstreak-rewards zal krijgen, aangezien het een populaire toevoeging is in moderne shooters. Josh Holmes, Creative director van Halo 4, heeft eerder dit jaar al aangegeven de game sneller te willen maken en meer actie te willen geven. Killstreaks kunnen daar zeker aan bijdragen. Aan de andere kant heeft 343 creative director Frank O’Connor al eens aangegeven dat Halo 4’dramatische innovatie’ en ‘vernuftige aanpassingen’ zal krijgen en niet te veel veranderingen aan de core game mechanics van een Halo-game zal krijgen, alsmede dat ze Halo-games willen maken en geen Call of Duty. Dus voor nu kan het beide kanten opgaan, maar gelukkig is de E3 niet ver van ons verwijderd. Daar zullen we ongetwijfeld meer te weten komen over de functies van de D-pad in Halo 4.

 1.   
  MitchieB's avatar

  waarom nou weer? waarom wilt elke shooter maker zonodig hun games op call of duty laten lijken killstreaks in halo zijn nergens voor nodig maargoed ik hoop dat ze het wel goed uitwerken en dat de killstreaks der niet voor zorgen dat je honderd keer achter elkaar dood gaat zoals bij cod.

 2.   
  SN0WIE's avatar

  Als er killstreaks komen dan koop ik Halo 4 niet en geloof me het doet me pijn aan mijn hart om dat te zeggen 🙁

 3.   
  FishHookz's avatar

  Dit is echt totale onzin 👿

 4.   
  grassyfuzz's avatar

  Als er killstreaks komen dan is heel de multiplayer verneukt.. dat was nou juist het leuke aan halo dat er geen killstreaks waren

 5.   
  sthij's avatar

  Zucht als dit waar is halo rust zacht…

 6.   
  Sub-Zeuro's avatar

  SN0WIE schreef, "Als er killstreaks komen dan koop ik Halo 4 niet en geloof me het doet me pijn aan mijn hart om dat te zeggen 🙁 "

  +1 😡 in elk geval geen multiplayer en anders boycot ik 343 4 ever!

 7.   
  xColdNight's avatar

  Zou heel zonde zijn van zo’n leuk spel. Killstreaks horen gewoon niet thuis in Halo 🙂

 8.   
  soldierarjan's avatar

  ze moeten elkaar niet na apen maar gewoon iets nieuws en vernieuwend verzinnen weer zo word alles het zelfde.

 9.   
  Neolite's avatar

  Zou een hele grote fout zijn. Als er 1 ding is waar de Multiplayer van Halo niet op zit te wachten zijn het wel de killstreaks die voor een ongebalanceerde gameplay zorgen.