Mass Effect 3 Rebellion DLC verschijnt volgende week

Het gratis DLC-pakket voor Mass Effect 3, dat de titel Rebellion met zich meedraagt, is vanaf volgende week te downloaden. Dat maakte Bioware zojuist bekend.

Het pakket bevat twee nieuwe mappen. De eerste, getiteld Firebase Jade, speelt zich af in een adembenemende jungle die wordt omgeven door gigantische watervallen. Firebase Goddess daarentegen neemt ons mee naar de hoofdstad van Thessian. Daarnaast ontgrendelt de DLC de volgende personages:

 • Vorcha Soldier
 • Vorcha Sentinel
 • Male Quarian Engineer
 • Male Quarian Infiltrator
 • Ex-Cerberus Vanguard
 • Ex-Cerberus Adept
 • Tot slot vind je in het pakket de Cerberus Harrier Assault Rifle, Reegar Carbine Shotgun en Krysae Sniper Rifle terug. De DLC is vanaf 29 mei beschikbaar voor de PC en Xbox 360; PlayStation 3-bezitters moeten nog een dagje langer geduld hebben.

  1.   
   Hitman047's avatar

   Behalve bovenstaande onderdelen bevat de DLC ook een nieuwe mission objective (Het ophalen, en naar de extraction zone excorteren , van een high priority package) en een nieuwe gear slot, waar je equipment in kan plaatsen die niet verdwijnt aan het einde van een match.

   De Vorcha zien er trouwens veelbelovend uit. De Soldier en Sentinel zijn nu niet bepaald mijn favoriete klassen, maar ik zal ze waarschijnlijk toch even uitproberen.

   Ik ben ook benieuwd of de Male Quarian Infiltrator een klasse is die eindelijk in staat zal zijn mijn Salarian Infiltrator te vervangen. Ook na alle nerfs blijft dit de simpelweg sterkste klasse. 😉

  2.   
   squidgyboy's avatar

   ik wil graag met de volus spelen 1 keer schieten 2 keer zwaar ademen 8)

  3.   
   Relief's avatar

   Wat er niet staat is dat het gratis is voor mensen met Online Pass of 10 dollar/euro voor mensen zonder online pass. Gelukkig heb ik een Deluxe Edition gekocht en krijg hem dan ook gratis 😛

  4.   
   ronineter's avatar

   mensen met pc versie krijgen hem toch zowieso gratis.

  5.   
   Hitman047's avatar

   De DLC zelf is gewoon gratis, ongeacht het platform. Die 10 euro waar Relief het over heeft is voor de aanschaf van een online pass, die je sowieso nodig hebt, anders kun je de Multiplayer überhaubt niet spelen.

   Waarschijnlijk heb je die al. Alleen als je de game 2e hands hebt gekocht zul je hem apart aan moeten schaffen.

  6.   
   Danielle.k's avatar

   Ik zie toch liever SP DLC zoals in deel 2.

  7.   
   Ika Q's avatar

   Ook al is het gratis, het is niks bijzonders.