Mass Effect remaster in de maak?

Gisteren heeft Electronic Arts een aandeelhoudersvergadering gehad en daarin is niet alleen naar buiten gebracht dat spelers hun PS4-games gratis kunnen overzetten naar de PlayStation 5, ook werd er gesproken over een onbekende game met de codenaam: HD Game. EA wilde niet zeggen om welke game dit ging, maar nu is er een gamejournalist die weet dat het gaat om een Mass Effect remaster.

Volgens Jeff Grubb van Games Beat zal de reeks niet verschijnen op de Nintendo Switch, maar wel op de andere platforms. Het is niet bekend of het om een bundel gaat met alle games, of dat ze los worden uitgebracht. Ook is het niet bekend of het minder geslaagde Mass Effect Andromeda wordt behandeld. Gezien het feit dat de vergadering ging over dit fiscale jaar moet de game voor 31 maart 2021 verschijnen.

Het is goed nieuws voor de fans van de reeks, want EA wilde een aantal jaren geleden niks weten van een remaster voor Mass Effect. Dat is best vreemd omdat het een zeer geliefde franchise is en veel mensen graag nog een keer aan de slag zouden gaan met Commander Shepard!

Wil je een opfriscursus? Lees gerust onze reviews nog eens. Daarin is onder andere te lezen hoe uniek het was dat je je savegames kon meenemen in alle drie de games.

Mass Effect review
Mass Effect 2 review
Mass Effect 3 review
Mass Effect Andromeda review

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren