Capcom onthult Street Fighter 25th Anniversary editie

Street Fighter viert dit jaar zijn vijfentwintigste verjaardag en dat laat Capcom natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Speciaal voor deze mooie mijlpaal, komt de uitgever namelijk met een Street Fighter 25th Anniversary pack, met daarin alles wat je als Street Fighter fan wilt hebben. Benieuwd wat er allemaal precies in zit?

Deze speciale collectors edition zal een viertal games bevatten, namelijk Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Street Fighter III Third Strike Online Edition, Super Street Fighter IV Arcade Edition inclusief alle bijbehorende DLC en als laatste Street Fighter X Tekken met alle outfits en kleurschema DLC. Daarnaast krijg je ook twee blu-ray’s met daarop onder andere een documentaire over de franchise en verschillende anime filmpjes van Street Fighter, een soundtrack die uit maar liefst 11 discs bestaat en alle soundtracks van de afgelopen vijfentwintig jaar bevat. Ook zit er een artbook in met 64 pagina’s aan artwork, een replica van de zwarte band van Ryu en een oplichtend beeld van Ryu. Dit beeld is alleen via de set te krijgen en zal niet los verkrijgbaar zijn. Tot slot krijg je bij dit alles een certificaat van echtheid.

Deze Street Fighter 25th Anniversary editie zal uitkomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en heeft een releasedatum van 18 september gekregen. Het is echter niet duidelijk voor welke regio’s deze releasedatum geldt, dus het is nog even afwachten of wij hem dan ook hier kunnen verwachten.

  1.   
    toqeer's avatar

    dit ziet er tog wel leuk uit voor street fighter fans ga dit
    egt halen 😛

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Er vieren best veel games hun Anniversary dit jaar en 2011.
    Hopelijk word dit niet alweer voor Japan only net zoals Resident Evil.

  3.   
    RenevdGijp's avatar

    Dit ziet er best awesome uit!

  4.   
    AweSomeGlory's avatar

    Dit is toch wel echt een epische bundel.