Indie Royale Debut Bundle bevat gloednieuwe games

De Indie Royale Debut Bundle is zojuist gelanceerd. Deze doet zijn naam eer aan: de bundel bevat vier gloednieuwe games of games die voor het eerst hun opwachting maken op de pc en daarnaast nog eens twee debuuttitels van indie-ontwikkelaars.

De bundel bevat Cognition: An Erica Reed Thriller – Episode One: The Hangman, McDROID, Master of Alchemy – Rise of the Mechanologists, CloudPhobia, Wimp: Who Stole My Pants? en Moon 6180. Daarnaast vind je een virtuele comic van Cognition, drie muzieknummers van McDROID en de complete soundtracks van Wimp en 6180 terug in het pakket. Alle games zijn beschikbaar voor de pc, maar Cognition, Master of Alchemy, Wimp en McDROID kun je ook op Mac spelen. McDROID is zelfs beschikbaar voor Linux!

Humble Bundles hebben geen vast prijskaartje; je mag zelf kiezen hoeveel je betaalt. Daarnaast kan je het door jou betaalde bedrag verdelen over de ontwikkelaars, goede doelen en de Humble-organisatie. Het minimumbedrag ligt op het moment van schrijven op 3,14 euro. Betaal je meer dan 6,27 euro, dan krijg je Motorway, het chiptune debuutalbum van Fearofdark, gratis.

Ga naar de website van de Indie Bundle voor meer informatie.

  1.   
    theis's avatar

    Humble Bundles hebben geen vast prijskaartje; je mag zelf kiezen hoeveel je betaalt. Daarnaast kan je het door jou betaalde bedrag verdelen over de ontwikkelaars, goede doelen en de Humble-organisatie.

    dit is geen Humble Bundle 😳

  2.   
    SN0WIE's avatar

    Het is wel een zeer mooie bundel. Veel vette games, misschien investeer ik nog wel een tientje. Dat is wel boven het gemiddelde zag ik zo.

  3.   
    TheUltimateZerg's avatar

    indiebundle’s zijn altijd gaaf,
    zitten altijd van die onverwachte pareltjes tussen! (zoals Dungeons Of Dredmor <3)
    zeker kopen