Shadows of the Damned-regisseur werkt aan game van filmduur

Massimo Guarini, de man die vooral faam maakte als regisseur van Shadows of the Damned, werkt momenteel aan een game die net zo lang duurt als de gemiddelde bioscoopfilm. Dat onthulde hij in een interview met de Amerikaanse website Gamespot.

Guarini ontwikkelt deze “emotioneel uitdagende” game in samenwerking met zijn nieuwe studio Ovosonico. Guarini wil met dit project binnen een kort tijdsbestek een memorabele ervaring scheppen, die meer verkent dan “een wegwerpspel voor je iPhone of de 40 uur durende producties van tegenwoordig.” Omdat het spel nog in een zeer vroeg stadium verkeert, kan Guarini op dit moment niet meer vertellen. Toch lijkt dit project zeker potentie te hebben, dus we houden je op de hoogte.

  1.   
    NoFearz's avatar

    Mensen zitten toch altijd te klagen dat games te kort zijn?

  2.   
    Neolite's avatar

    Ik ben heel erg benieuwd wat voor game het zal zijn en daarnaast voor welk bedrag hij te koop zal zijn.

  3.   
    cookymonster's avatar

    Nieuwe ideeën zijn altijd goed. Heeft hij succes met z’n game dan word het concept game weer wat verbetered, slaagt hij niet dan inspireerd hij nog steeds anderen om het beter te doen en levert het zo een bijdrage. Ik hou er wel van dat de wereld van de games niet stilstaat, evolutie is cool 😉

  4.   
    Kenneloth's avatar

    NoFearz schreef, "Mensen zitten toch altijd te klagen dat games te kort zijn? "

    Yup indeed!