GN Examenhulp: de examens van morgen, 23 mei

Na het ongekende succes van vorige jaar keren we terug met de GN Examenhulp. Het lesprogramma van GamersNET waarmee alle examenkandidaten zich perfect kunnen voorbereiden op hun examens, door middel van… Games! Want wat kunnen games toch leerzaam zijn! En niet alleen voor het herladen van een vuurwapen en het openbreken van auto’s. Nee, ook voor echte vakken. De GN Examenhulp laat het zien! Elke dag behandelen we twee vakken van de volgende dag, in dit geval Biologie voor het VWO en Aardrijkskunde voor het VMBO!

Biologie – VWO

Wat is eigenlijk waar Biologie om draait? Het ontleden van dieren? Het leren van het menselijk lichaam? Natuurlijk niet! Daar zijn de opleidingen voor (dieren)arts voor! Biologie heeft als enige echte doel iedereen voor te bereiden voor het menselijke paringsritueel tussen wijfje en mannetje. En het is niet alleen de fysieke handeling die telt!

Catherine leert je precies hoe het is om een meisje te versieren en hoe het is om verscheurd te worden tussen twee bloedmooie dames. Een luxe-probleem natuurlijk, maar het zal je maar gebeuren! Speel de volwassen game Catherine en je weet wat je moet doen als jij in die situatie belandt. En je hebt niet eens je Binas nodig!

[SCREENSHOTS]

Aardrijkskunde – VMBO

Hoe leer je het beste de topografie van de wereld? Er is eigenlijk maar één perfecte manier! Verover de wereld en je weet precies welke landen in jouw bezit zijn en welke landen je nog wilt. In Empire: Total War is dit je enige missie. En het mooie is, je kunt het doen als Nederland! Inclusief Nederlandse vlaggen, stemmen en topografie!

Of het nu in India is, in het Caribisch gebied of in Europa, jij leert welke landen er precies te veroveren zijn!

Morgen geven we adviezen voor de vakken Muziek voor het VMBO en Maatschappijwetenschappen voor de HAVO! Tot dan!

P.S. Tips voor geschikte games zijn welkom!

 1.   
  ronineter's avatar

  Xd Caterine bij biologie

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Biologie..?

  Ik zou zeggen Manhunt 2: kan je alle lichaamsdelen nog eens grondig bestuderen als ze tegen je beeldscherm aan kletsen 😳

 3.   
  Cirdan's avatar

  23 maart?

 4.   
  Hitman047's avatar

  Cirdan schreef, "23 maart? "

  Eerst koffie, daarna posten, Peter. 😉

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Bij biologie zou ik Spore aanraden. Of een game waar je lichaamsdelen kan verliezen en laten verliezen.
  In Shadow of Rome(PS2), kun je ze ook als wapen gebruiken, extra studierefereties, zou ik zeggen 😉

 6.   
  xColdNight's avatar

  Ik denk dat de meeste meiden onder ons nou niet bepaald zitten te wachten op zoiets als Catherine 😛