Details Borderlands 2 Collector’s Editions bekendgemaakt

In september kunnen we aan de slag met de co-op shooter Borderlands 2. Uitgever 2K Games heeft aangekondigd dat deze verkrijgbaar zal zijn in twee verschillende edities naast de oorspronkelijke standaard editie van Borderlands 2.

Als eerste, de Deluxe Hunter’s Collector’s Edition. De prijs van deze editie is vastgesteld op $99, omgerekend 78 euro. De Europese adviesprijs is echter nog niet bekendgemaakt. Deze editie bevat het volgende:

It includes an artbook, stickers, map of Pandora, digital comic download code, a Marcus Kincaid bobblehead plus in-game DLC.
Naast een verzamellaarseditie is er de Ultimate Loot Chest Limited Edition. De prijs van de uitgebreidere editie is vastgesteld op 149 dollar, omgerekend 118 euro, maar ook hier geldt dat een prijs voor de bundel in Nederland nog niet is aangekondigd. Deze editie bevat het volgende:
It contains all of the Deluxe Hunter items plus a collectible scale replica of the red loot chests found within Borderlands 2. A steel case, Creatures of Pandora ID chart, postcard set, field notes from Sir Hammerlock and a cloth map are also included. Each comes individually numbered.
Beide speciale edities van Borderlands 2 zullen beschikbaar zijn voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 versies van het spel.

Daarnaast zullen een select aantal retailers een lidmaadschap aanbieden voor de Borderlands 2 Premiere club als je een pre-order plaatst voor één van deze twee edities. Als lid van de Premiere club word je met de volgende in-game bonuscontent beloond:

The Gearbox Gun Pack, a Golden Key, the Vault Hunter’s Relic and an all-new fifth character class – the Mechromancer.
De Mechromancer wordt waarschijnlijk na de release van Borderlands 2 vrijgegeven voor de verkoop, maar de leden van de Premiere club kunnen gratis aan de slag gaan met de Mechromancer.

 1.   
  SuperWario's avatar

  Pfff… Kost een beetje teveel geld om beide collector Editions te halen.
  Wel vet dat ze het hebben.

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Kost een beetje, maar het is wel wat zeg!

 3.   
  timishier's avatar

  zou hij ook op slot kunnen ? 😆

 4.   
  Chinook's avatar

  SuperWario schreef, "Pfff… Kost een beetje teveel geld om beide collector Editions te halen.
  Wel vet dat ze het hebben."

  Je moet ze ook niet beide nemen, je moet er 1 van nemen.

 5.   
  Hitman047's avatar

  Ze zien er beide echt ongelooflijk tof uit.

  Ik ga vast sparen. 😉

 6.   
  Greene's avatar

  Ga borderlands 2 meteen halen als ie uit is kan niet wachten… ben nu noch flink borderlands 1 aan het gamen!.. POW! 😀