Rockstar over de multiplayer-problemen van Max Payne 3

PlayStation 3-eigenaren van Max Payne 3 zullen er ongetwijfeld tegenaan gelopen zijn: de multiplayer van de game zit vol fouten. De melding van “Corrupt Game Data” is wellicht de bekendste van allemaal. Om dit op te lossen heeft Rockstar Studios een patch van 11 MB losgelaten op de game die deze error zou moeten verhelpen. Zij melden hierover het volgende.

PS3 β€œCorrupt Game Data” Message: When a patch is available the first time you play a game on PS3, the download of the patch may interrupt the installation of Game Data on the PS3. Once the game reboots, it may give you an error message that says the game data is corrupted and needs to be installed. This is normal and you can allow the game to re-write the Game Data; after that, the message should not appear again.
Hier zijn echter niet alle fouten mee verholpen, want er zijn ook problemen met de matchmaking van de game gesignaleerd. Zo kan het gebeuren dat spelers tijdens het laden van een match vast komen te zitten in het laadscherm. Een woordvoerder van het bedrijf wist echter wel te melden dat ook aan deze problemen hard gewerkt wordt.

Het is niet bekend of de Europese versie van de game met dezelfde fouten kampt. Amerikanen kunnen echter de eerste DLC van de game, het Gorilla Warfare-pakket, gratis downloaden als vergoeding. Max Payne 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nederlandse winkels.

 1.   
  SuperWario's avatar

  Het spel is uit, maar er moeten nog dingen gefixt worden. Hadden ze dat niet eerder kunnen bedenken ?

 2.   
  jamrex007's avatar

  Dit gebeurde volgens mij ook toen L.A Noire net uitkwam. die had ook problemen. eigenlijk alles wat Rockstar uitbrengt heeft gelijk problemen, dat moeten ze proberen te voorkomen. want als GTA 5 uitkomt wil je geen problemen hebben.

 3.   
  zombieschaap's avatar

  SuperWario schreef, "Het spel is uit, maar er moeten nog dingen gefixt worden. Hadden ze dat niet eerder kunnen bedenken ?"

  Precies!

 4.   
  GamerJaime's avatar

  ”jamrex007″ schreef, "Dit gebeurde volgens mij ook toen L.A Noire net uitkwam. die had ook problemen. eigenlijk alles wat Rockstar uitbrengt heeft gelijk problemen, dat moeten ze proberen te voorkomen. want als GTA 5 uitkomt wil je geen problemen hebben. "

  Klopt helemaal,die game liep helemaal vast toendertijd. Beetje slordig Rockstar hoop voor de ps3 bezitters dat ze dit snel gefixt hebben. Wel netjes dat ze met een compensatie komen.

 5.   
  AweSomeGlory's avatar

  Voor de 10 man die deze game multiplayer speelt is het wel een goed initiatief van Rockstar.

 6.   
  toqeer's avatar

  maar gelukkig is de singleplayer wel goed πŸ˜› multiplayer hadden ze gwn eerder moeten fixen

 7.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Bijna elke topgame loopt in het begin ruk bij de PS3, en op 720P….daarom koop ik geen spellen meer voor deze console. Komt dit nou door de ontwikkelaars of ligt het aan de console…? πŸ˜†

 8.   
  MitchieB's avatar

  MEGASEGA schreef, "Bijna elke topgame loopt in het begin ruk bij de PS3, en op 720P….daarom koop ik geen spellen meer voor deze console. Komt dit nou door de ontwikkelaars of ligt het aan de console…? πŸ˜† "

  nou dat ligt aan de console sony heeft dat ding zo ingewikkeld gemaakt dat bijna niemand er wat van snapt πŸ˜›

 9.   
  blackname's avatar

  MitchieB schreef, "

  ”MEGASEGA” schreef, "Bijna elke topgame loopt in het begin ruk bij de PS3, en op 720P….daarom koop ik geen spellen meer voor deze console. Komt dit nou door de ontwikkelaars of ligt het aan de console…? πŸ˜† "

  nou dat ligt aan de console sony heeft dat ding zo ingewikkeld gemaakt dat bijna niemand er wat van snapt πŸ˜› "

  Xbox fanboys….. zij hebben namelijk nooit last van fouten en hebben natuurlijk ook nog nooit gehoord van Red Ring Of Dead.

 10.   
  MitchieB's avatar

  blackname schreef, "

  ”MitchieB” schreef, "[quote=”MEGASEGA”].."

  nou dat ligt aan de console sony heeft dat ding zo ingewikkeld gemaakt dat bijna niemand er wat van snapt πŸ˜› "

  Xbox fanboys….. zij hebben namelijk nooit last van fouten en hebben natuurlijk ook nog nooit gehoord van Red Ring Of Dead. [/quote]

 11.   
  MitchieB's avatar

  MitchieB schreef, "

  ”blackname” schreef, "[quote=”MitchieB”].."

  Xbox fanboys….. zij hebben namelijk nooit last van fouten en hebben natuurlijk ook nog nooit gehoord van Red Ring Of Dead. "

  [/quote]

  ik ben zeker geen xbox fanboy heb ook een ps3 en game pc maar het is gewoon zo dat multiplatform titels meestal slechter op de ps3 draaien maar dat komt gewoon omdat het een lastige console is om voor te ontwikkelen.