Mark Ruffalo nog vijf keer te zien als Hulk

Derde keer, goede keer zullen we maar zeggen. Mark Ruffalo is de derde acteur in korte tijd die de rol van Bruce Banner/Hulk vertolkt op het witte doek. Deze keer niet in zijn eigen film maar samen met de andere Avengers. Er leek enige tijd een tv-serie in de maak over het groene monster maar vandaag werd bekend dat Mark Ruffalo een contract heeft getekend voor zes films. Inclusief het onlangs verschenen eerste Avengers avontuur zal de acteur nog te zien zijn in enkele sequels en een eigen film.

Over dat laatste is Marvel baas Kevin Feige nog niet zeker. Via Paul Fitter, de President of Consumer Products van Marvel, weten we dat een nieuw solo avontuur van de Hulk in de planning staat voor 2015. Dit komt vooral door de grote populariteit van het personage in the Avengers. Mark Ruffalo is zelf zeer positief over het werken aan de box office hit.

I was so impressed and blown away by how much [Joss Whedon] packs into this movie and how exciting it is and what a great ride it is, and how it just works on every level.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren