Rockstar onthult DLC-plannen voor Max Payne 3

Hoewel Max Payne 3 nog niet in de winkels ligt, heeft Rockstar zijn plannen met betrekking tot DLC voor de game alvast onthuld. In totaal zullen er zeven pakketten voor de shooter verschijnen. De losse prijs per pakket is nog onbekend, maar je zult in ieder geval alle DLC krijgen als je een Rockstar Pass koopt. Deze pass kost 2400 Microsoft Points voor Xbox 360-gebruikers en £19.99, circa 25 euro, op het PlayStation Network en PC.

In juni zal de eerste DLC verschijnen, het zogeheten Local Justice Map Pack is dan te koop. In deze bundel zit de de Police Precinct map, welke beschikbaar is voor de multiplayermodi Gang Wars, Deathmatch, Team Deathmatch en Payne Killer. Daarnaast zitten er nog twee andere maps in, waarin men Deathmatch, Team Deathmatch en Payne Killer kan spelen. Het pakket zal onder andere nog avatar items en multiplayer challenges bevatten.

Van de overige zes bundels is de inhoud onbekend. Wel weten we dat in de zomer het Disorganized Crime Map Pack, Deathmatch Made In Heaven Mode Pack, Hostage Negotiation Map Pack en het New York Minute Co-Op Pack zullen verschijnen. In de herfst komen tot slot nog het Painful Memories Map Pack en het Trickle Down Economics Map Pack uit.

Gezien de namen van de DLC gaat het voornamelijk om mappacks voor de multiplayer en een enkele co-op-pakket. Zoals het er nu naar uit ziet, hoeven we dus geen extra singleplayer-content te verwachten.

 1.   
  bender's avatar

  Zolang er maar sp DLC inzit is het goed voor mij.

 2.   
  Houserz's avatar

  bender schreef, "Zolang er maar sp DLC inzit is het goed voor mij. "

  Je hebt het duidelijk niet gelezen.

  Ik hoop dat de DLC voor de Co-op goed word uitgewerkt.