Deze zomer nieuwe rassen en van server wisselen in The Old Republic

In een Q&A-sessie met BioWare heeft het bedrijf meerdere teasers vrijgelaten voor Star Wars: The Old Republic voor deze zomer. BioWare heeft door laten schemeren dat er nieuwe speelbare rassen zullen worden geïntroduceerd. Details over de rassen zijn niet vrijgegeven.

Wel heeft BioWare meer in de planning staan, want het achievementsysteem wordt geüpdatet, er komen nieuwe world events aan en meer Legacy-rewards zijn in de maak.

First we’ll have some targeted free transfers from/to specific servers, but that will be followed with a broader system where you can either take advantage of free promotional transfers to specific servers or paid transfers to the server of your choice.
Dat is echter nog niet alles, want ook het character transfer system wordt volgens senior producer Dallas Dickinson deze zomer beschikbaar. Als speler kun je dan van server wisselen, zowel naar gratis als betaalde servers. BioWare zal hier meer over uitlichten richting de releasedatum van deze update.
We know everyone has more questions about character transfer, and we’ll reveal more details closer to the launch date.

 1.   
  Lazar93's avatar

  en toch ben ik al redelijk uitgekeken op deze game, ben weer terug naar wow. ik vind het een leuke game maar hij heeft in vergelijking met wow naar mijn idee nog te weinig te bieden 🙁 ( haat het dat ik wow gewent ben….)

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  martoost schreef, "en toch ben ik al redelijk uitgekeken op deze game, ben weer terug naar wow. ik vind het een leuke game maar hij heeft in vergelijking met wow naar mijn idee nog te weinig te bieden 🙁 ( haat het dat ik wow gewent ben….)"

  Star wars heeft het meest te bieden voor een nieuw mmo. WoW heeft op dit moment puur meer te bieden om dat het veel uitbreidingen heeft en meer patches doorheen zijn gekomen. Star Wars is nog niet eens een half jaar uit en laat staan uitbreidingen. Star Wars gaat op een goede weg en ik denk vrij wel zeker dat Star Wars een zeer groot mmo kan worden. Maak je geen zorgen je komt terug bij Star Wars zodra ze paar zaakjes voor elkaar hebben.