Light Side vs. Dark Side strijd barst los in The Old Republic

Deze zomer staat er weer iets nieuws te gebeuren voor spelers van Star Wars: The Old Republic. Het heelal gaat getekend worden in een strijd tussen de light side en de dark sight. Er zijn ingame evenementen die de uitkomst van die strijd bepalen, maar ook recht geven op exclusieve ingame goodies zoals Victor’s Titan Turret Tank, de Victorious Pioneer’s Armor Set met een XP-bonus van +50%, en Force-Bound Dark vs. Light Packs boordevol items met thema’s van de dark side en de light side.

De uitkomst van deze strijd is belangrijk voor de nieuwe update die in de herfst gaat verschijnen. Vanaf 28 juni kun je je mengen in de strijd en je kunt hier bekijken hoe het ervoor staat.

Is dit voor jullie reden om je weer onder te dompelen in Star Wars: The Old Republic? Laat het weten in de reacties.

  1.   
    Lazar93's avatar

    Was heel benieuwd wat er ging gebeuren na Knights of the Fallen Empire. Klinkt opzich wel leuk.

  2.   
    Lazar93's avatar

    Okee na mij iets verder hierin verdiept te hebben zijn ze gek? Je moet dus opnieuw alle 8 classes levelen? heb ik nog niet zo vaak gedaan gelukkig in de afgelopen 5 jaar… en wel raar geef je eerst lvl 60 tokens zodat mensen nieuwe content zien en dan ga je nu ineens zeggen NEE WACHT JONGENS begin maar opnieuw met alles. Bioware wat ben je aan het doen.