Uncharted-spellen geënsceneerd tot films

Het is Reddit-gebruiker, MorphinaPG, gelukt om van de Uncharted-spellen drie voltallige films te monteren. Door alle drie de delen van de franchise zorgvuldig te hebben uitgespeeld en daarbij alles opgenomen te hebben; is MorphinaPG er in geslaagd om de drie games tot een volledige trilogie te bewerken.

Het videomateriaal bevat zo weinig mogelijk gameplay en waar er gameplay te zien valt wordt er zo weinig mogelijk van de interactie en de HUD van het spel getoond. De film van het eerste deel duurt ongeveer twee uur; deel twee en drie nemen respectievelijk drie uur tijd in beslag.

Bekijk de drie films hieronder. Let wel op; logischerwijze bevatten deze video’s spoilers!
  1.   
    tijn80's avatar

    Was een leuke lunchtip geweest, die ik overigens al een tijdje mis 😉

  2.   
    Ken2BE's avatar

    ”tijn80″ schreef, "Was een leuke lunchtip geweest, die ik overigens al een tijdje mis 😉 "

    Volgens mij is het ook wel redelijk moeilijk om elke dag iets origineel als lunchtip te plaatsen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ken2BE schreef, "

    ”tijn80″ schreef, "Was een leuke lunchtip geweest, die ik overigens al een tijdje mis 😉 "

    Volgens mij is het ook wel redelijk moeilijk om elke dag iets origineel als lunchtip te plaatsen."

    Precies ik ga deze nog wel effe kijken jammer genoeg zijn ze niet in HD maar tot 480 had wel lekker geweest om ze in 1080p te zien op me 23inch scherm 😆 , Dit ga ik zeker nog wel even kijken wel benieuwd hoe die dit gedaan heeft allemaal.

    Ik gaat hem effe van youtube downloaden zodat ik hem op me gemak hoef te kijken vanavond na het sporten en niet hoef te streamen weer 🙂

  4.   
    jamrex007's avatar

    Leuk voor mensen die een xbox 360 hebben, want die hebben de Uncharted trilogy nooit kunnen spelen dus hier een mooie samevatting.
    komt er ook nog 1 van Uncharted Golden Abyss, want ik ben toch niet van plan om een PS Vita aan te schaffen en zo’n samenvatting vind ik toch wel leuk.

  5.   
    xizaaR's avatar

    Als ik eens een keertje een hoop tijd heb, ga ik deze zeker eens kijken, is het wel waard na de moeite die men er in geduwd heeft 🙂

  6.   
    King Seal's avatar

    ziet er wel lachen uit net als die heavy rain film 😀